Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Carla Bruni a lansat "Chez Keith et Anita" - VIDEOCLIP

Carla Bruni, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, a lansat videoclipul piesei "Chez Keith et Anita". Melodia este o întoarcere în trecut, în perioada în care Carla Bruni era fotomodel și își petrecea timpul în compania vedetelor rock ale vremii.

Publicat

pe

Carla Bruni, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, a lansat videoclipul piesei "Chez Keith et Anita". Cu versurile făcând trimitere către dependența de droguri a chitaristului Rolling Stone, Keith Richards, melodia este o întoarcere în trecut, în perioada în care Carla Bruni era fotomodel și își petrecea timpul în compania vedetelor rock ale vremii: Mick Jagger, Eric Clapton. Single-ul este primul extras de pe albumul  "Little French Songs", ce va apărea pe piață pe 16 aprilie anul acesta.

Secventa clip "Chez Keith et Anita", Carla Bruni

Secventa clip "Chez Keith et Anita", Carla Bruni

După o pauză de 5 ani de la activitatea muzicală, Carla Bruni revine cu de-al patrulea material discografic, o colecție de piese pline de nostalgie, compuse în franceză, engleză și italiană. Intitulat "Little French Songs", albumul vine după materialul "Comme si de rien n'était", lansat în 2008, în perioada în care Carla Bruni era Prima Doamnă a Franței. Primul single extras de pe noul album, "Chez Keith et Anita", este o retrăire a anilor '70, o perioadă de timp în care artista era în relații foarte bune cu membrii formației Rolling Stone. Versurile vorbesc despre stilul de viață al unui rock star, despre droguri și despre lipsa de griji a acelor vremuri. Videoclipul realizat pentru această piesă transpune în imagini starea de melancolie transmisă prin linia melodică, fotografii din trecut fiind proiectate și derulate pe fundal.

Carla Bruni - "Chez Keith Et Anita"

Cariera muzicală a Carlei Bruni își are începuturile în 1997, când aceasta a dat lumea modei pe cea a muzicii. În primii ani a compus versuri pentru pianistul Julien Clerc, urmând ca în 2002 să lanseze albumul de debut, intitulat "Quelqu'un m'a dit". Unele piese incluse pe primul material au beneficiat de o largă expunere, fiind incluse pe coloana sonoră a unor filme precum "Conversations with Other Women" (2005), Le Divorce (2003) și (500) Days of Summer (2009). Al doilea material discografic a apărut pe piață 4 ani mai târziu, în 2007.

Trending