Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Carla Bruni a lansat "Chez Keith et Anita" - VIDEOCLIP

Carla Bruni, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, a lansat videoclipul piesei "Chez Keith et Anita". Melodia este o întoarcere în trecut, în perioada în care Carla Bruni era fotomodel și își petrecea timpul în compania vedetelor rock ale vremii.

Carla Bruni, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, a lansat videoclipul piesei "Chez Keith et Anita". Cu versurile făcând trimitere către dependența de droguri a chitaristului Rolling Stone, Keith Richards, melodia este o întoarcere în trecut, în perioada în care Carla Bruni era fotomodel și își petrecea timpul în compania vedetelor rock ale vremii: Mick Jagger, Eric Clapton. Single-ul este primul extras de pe albumul  "Little French Songs", ce va apărea pe piață pe 16 aprilie anul acesta.

Secventa clip "Chez Keith et Anita", Carla Bruni

Secventa clip "Chez Keith et Anita", Carla Bruni

După o pauză de 5 ani de la activitatea muzicală, Carla Bruni revine cu de-al patrulea material discografic, o colecție de piese pline de nostalgie, compuse în franceză, engleză și italiană. Intitulat "Little French Songs", albumul vine după materialul "Comme si de rien n'était", lansat în 2008, în perioada în care Carla Bruni era Prima Doamnă a Franței. Primul single extras de pe noul album, "Chez Keith et Anita", este o retrăire a anilor '70, o perioadă de timp în care artista era în relații foarte bune cu membrii formației Rolling Stone. Versurile vorbesc despre stilul de viață al unui rock star, despre droguri și despre lipsa de griji a acelor vremuri. Videoclipul realizat pentru această piesă transpune în imagini starea de melancolie transmisă prin linia melodică, fotografii din trecut fiind proiectate și derulate pe fundal.

Carla Bruni - "Chez Keith Et Anita"

Cariera muzicală a Carlei Bruni își are începuturile în 1997, când aceasta a dat lumea modei pe cea a muzicii. În primii ani a compus versuri pentru pianistul Julien Clerc, urmând ca în 2002 să lanseze albumul de debut, intitulat "Quelqu'un m'a dit". Unele piese incluse pe primul material au beneficiat de o largă expunere, fiind incluse pe coloana sonoră a unor filme precum "Conversations with Other Women" (2005), Le Divorce (2003) și (500) Days of Summer (2009). Al doilea material discografic a apărut pe piață 4 ani mai târziu, în 2007.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul Forever Crazy de la București

S-au pus în vânzare biletele pentru Crazy Horse, cel mai cunoscut show de cabaret din Paris. Spectacolul va avea loc...

Închide