Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Bonnie Tyler reprezintă Marea Britanie la Eurovision 2013 - VIDEOCLIP

Bonnie Tyler reprezintă Marea Britanie la Eurovision 2013 cu "Believe In Me", iar Armenia participă cu o piesă compusă de Toni Iommi. Vezi cum sună piesele.
Bonnie Tyler in concert la Sala Palatului pe 8 decembrie 2012

Bonnie Tyler in concert la Sala Palatului pe 8 decembrie 2012

Urmărește-ne pe

Marea Britanie va fi reprezentată anul acesta la Eurovision de Bonnie Tyler. Piesa pe care o va interpreta în compeția muzicală se intitulează "Belive In Me" și se bucură de un videoclip pe care îl puteți urmări mai jos.

"Sunt extrem de onorată și încântată pentru că am ocazia să-mi reprezint țara la Eurovision și cu un cântec minunat. Promit să dau tot ce e mai bun din mine pentru Regatul Unit!", a declarat artista.

Bonnie Tyler in concert la Sala Palatului pe 8 decembrie 2012

Bonnie Tyler in concert la Sala Palatului pe 8 decembrie 2012

Melodia a fost compusă de Desmond Child în colaborare cu Lauren Christy și Christopher Braide. Christy a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Britney Spears, Katy Perry sau McFly, fiind autoarea a numeroase hit-uri, inclusiv "Livin La Vida Loca" și "She Bangs" cântate de Ricky Martin. Braide are, de asemenea, un portofoliu cu artiști de succes ca David Guetta și artiști britanici noi ca Paloma Faith și Olly Murs.

Pe Bonnie Tyler publicul român a avut ocazia să o vadă în concert în decembrie anul trecut. Aproximativ 4.000 de fani au umplut Sala Palatului, evenimentul creând prilej pentru a cânta și a dansa pe hiuri precum "It’s a Heartache", "Lost in France", "Total Eclipse of the Heart" - RECENZIE - VIDEO - FOTO

Bonnie Tyler - "Belive In Me"

România încă nu a desemnat melodia care va merge Eurovision anul acesta, Finala Națională urmând să aibă loc pe 9 martie. Aceasta va fi difuzată în direct pe TVR 1, iar votul publicului va fi extrem de important în alegerea câștigătorului. În finală au rămas 12 piese pe care le puteți asculta AICI. În plus, România nu intră direct în Marea Finală Eurovision, fiind nevoită să treacă de semifinala de pe 16 mai, unde mai concurează cu: Elveția, San Marino, Norvegia, Malta, Letonia, Israel, Islanda, Ungaria, Grecia, Georgia, Finlanda, Macedonia, Bulgaria, Azerbaijan, Albania și Armenia, țară care va fi reprezentată de o formație ce va interpreta o piesă compusă de chitaristul de la Black Sabbath, Tony Iommi. Balada rock se numește "Lonely Planet" iar trupa ceva urca pe scena Eurovision este Dorians.

"La început am spus o, Doamne, nu știu..Este foarte ciudat pentru mine să fac o piesă pentru Eurovision. Eu nu obișnuiesc să fac lucruri de genul acesta. Dar mi-am spus că am o baladă rock și de ce să nu o trimit? Faza e că mereu m-am gândit că nu voi avea legătură cu Eurovision și iată că m-am implicat", a declarat Tony Iommi.

Dorians - "Lonely Planet"

Finala Eurovision 2013, ce se desfășoară la Malmo, Suedia, va avea loc pe 18 mai și va putea fi urmărită în direct pe TVR 1, TVR HD ș TVR Internațional. La competiția de anul trecut România a participat cu piesa "Zaleilah", interpretată de trupa Mandinga și compusă de Costi Ioniță și s-a clasat pe locul 12. În ce privește Marea Britania, aceasta a reușit să strângă doar 12 puncte cu piesa "Love Will Set You Free" cântată de Engelbert Humperdinck, ieșind pe penultimul loc al competiției.

Citește mai multe despre Bonnie TylerTony Iommi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf a filmat un videoclip pentru piesa "Dacă noi ne iubim"

Trupa Holograf a filmat recent un nou videoclip, pentru single-ul "Dacă noi ne iubim". Vezi primele imagini de la filmări.

Închide