Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bon Jovi se ascultă pe Discovery. "Army of One" este tema muzicală a emisiunii "North America" - VIDEO

Piesa "Army of One", de pe ultimul album Bon Jovi, a fost aleasă de producătorii Discovery pentru a fi inclusă în clipul de prezentare a unei emisiuni.

Publicat

pe

Bon Jovi
Bon Jovi │ FOTO: www.facebook.com

Promovarea muzicii Bon Jovi se extinde pe un nou canal media. Piesa "Army of One", extrasă de pe ultimul album al trupei, a fost aleasă de producătorii Discovery pentru a fi inclusă ca temă muzicală în clipul de prezentare a unei noi emisiuni. Intitulată "North America", seria de reportaje dedicată vieții sălbatice de pe continentul american va rula pe canalul TV începând cu data de 19 mai 2013. Vă invităm să urmăriți mai jos clipul de prezentare a noii emisiuni produse de Discovery și să ascultați single-ul "Army of One", a cărui lansare oficială va fi anunțată în perioada următoare.

Bon Jovi

Bon Jovi │ FOTO: www.facebook.com

Palmaresul formației Bon Jovi devine tot mai divers și mai bogat pe zi ce trece. Cu o colecție de albume ce a adus trupei premii acordate de MTV, AMA, VH1, Billboard, și piese ce s-au auzit atât la radiouri și pe canalele de muzică, cât și în filme precum "Stand Up Guys", "Young Guns II " sau "Rock of Ages", muzica celor de la Bon Jovi a ajuns recent și în grila de programe Discovery. Piesa "Army of One", extrasă de pe noul album "What About Now", se aude pe fundalul clipului de prezentare a emisiunii "North America". Single-ul a fost ales ca temă muzicală deoarece "surprinde spiritul naturii sălbatice, element ce va reprezenta esența noii emisiuni", a declarat Eileen O'Neill, președintele Grupului Discovery Channel și TLC. "Proiectul va viza prezentarea diversității unei lumi dezvoltate pe un singur continent", a mai adăugat Eileen, echipa de producție fiind compusă din Keith Scholey (producător executiv) și Huw Cordey (producător al seriei).

Clip de prezentare "North America" (Muzica: "Army of One" - Bon Jovi)

Deși piesa "Army of One" nu a fost lansată încă oficial, ea a fost înterpretată live în cadrul concertelor susținute recent de formație. Mai jos puteți asculta single-ul în variantă live, în cadrul unui show din Londra.

Bon Jovi - "Army of One" (live în Londra 2013)

Bon Jovi se află momentan într-un turneu de promovare a noului album, "What About Now". Cu o primă prestație susținută pe 9 februarie la Uncasville, Connecticut, formația va acoperi până pe 25 octombrie anul acesta 30 de țări, totalizând 110 concerte. Deși anul acesta formația nu va ajunge la noi, șansele pentru un concert Bon Jovi la București în 2014 sunt foarte mari. Dezvăluirea a venit recent din partea lui Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură precum concertele Michael Jackson, Rammstein, AC/DC, Metallica, Prodigy, Eric Clapton și lista poate continua. Mai multe detalii despre un concert Bon Jovi în România puteți afla dintr-un articol anterior.

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending