Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Black Star Riders (ex-Thin Lizzy) a lansat primul single, "Bound For Glory" - AUDIO

Black Star Riders, noua trupă formată din membri Thin Lizzy, a lansat "Bound For Glory", primul single extras de pe viitorul album "All Hell Breaks Loose".
Black Star Riders

Black Star Riders

Anunțat inițial ca fiind noul album Thin Lizzy, "All Hell Breaks Loose" va fi lansat sub numele Black Star Riders. Discul va ieși pe piață în data de 22 mai, iar membrii Thin Lizzy au luat această decizie din respect pentru Phil Lynott, care a murit pe 4 ianuarie 1986 la doar 36 de ani și pentru moștenirea lăsată de acesta. Primul single ales pentru promovarea albumului de "debut" poartă numele "Bound For Glory" și poate fi ascultat mai jos.

Black Star Riders

Black Star Ridersaudio (Foto: blackstarriders.com)

"All Hell Breaks Loose" este produs de celebrul Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborările sale cu formațiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith. Componența Black Star Riders este următoarea: Ricky Warwick (voce), Scott Gorham (chitară), Damon Johnson (chitară), Marco Mendoza (bass) și Jimmy DeGrasso (tobe).

Anul trecut a fost descoperită o colecție impresionantă de aproape 700 de piese nelansate de Thin Lizzy. Se pare că melodiile erau înregistrate pe 150 de casete care au ajuns la Universal Music, care vrea să lanseze o parte din ele într-un box-set. În plus, înregistrările includ versiuni diferite ale celor mai cunoscute piese Thin Lizzy. Scott Gorham și Brian Downey vor alege cântecele care vor fi lansate.

Black Star Riders (ex-Thin Lizzy) - "Bound For Glory"

Tracklist "All Hell Breaks Loose"

 1. All Hell Breaks Loose
 2. Bound For Glory
 3. Kingdom Of The Lost
 4. Bloodshot
 5. Kissin’ The Ground
 6. Hey Judas
 7. Hoodoo Voodoo
 8. Valley Of The Stones
 9. Someday Salvation
 10. Before The War
 11. Blues Ain't So Bad

Citește mai multe despre Thin Lizzy
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Girls Aloud a încheiat o carieră de 10 ani cu un concert în Liverpool - VIDEO

Cele din Girls Aloud au anunțat oficial destrămarea formației, în cadrul ultimului concert al turneului ce sărbătorea 10 ani de...

Închide