Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Biletele pentru gala On Air Music Awards sunt disponibile în Rețeaua Eventim

Începând de astăzi, 21 martie 2013, Rețeaua Eventim distribuie un număr limitat de bilete la gala On Air Music Awards.

Începând de astăzi, 21 martie 2013, Rețeaua Eventim distribuie un număr limitat de bilete la gala On Air Music Awards. Evenimentul va avea loc în data de 15 aprilie la Teatrul Național din București, oferind premii pentru toate categoriile de profesioniști care activează în Industria Muzicală Românească, într-un spectacol grandios, la standarde internaționale. Intrarea se va face pe bază de invitație, singura exceptie fiind reprezentată de cele 100 de bilete VIP.

On Air Music Awards

On Air Music Awards (Foto: www.zolitoth.ro)

Cei care doresc să ocupe cele 100 de locuri, trebuie să plăteasca echivalentul în lei a sumei de 100 de euro. Motivul pentru care a fost stabilit acest preț nu ține cu prioritate de numărul limitat de locuri sau de dimensiunea premium a evenimentului, ci de latura sa caritabilă: fondurile obținute prin vânzarea celor 100 de bilete vor fi utilizate pentru achiziționarea de instrumente muzicale ce vor fi donate unuia dintre liceele de muzică din București.

Inițiativa organizatorilor, respectiv Star Management (managing partner - Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM), porneşte din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai însemnate personalităţi ale scenei muzicale românești, ce au o reală și substanțială contribuție pentru promovarea acesteia, în țară și în străinătate. Gala On Air Music Awards va aduce împreună pe covorul roșu artiști, producători, regizori, tehnicieni și alți reprezentanți de seamă pentru Industria Muzicală Românească. Evenimentul va începe la ora 19:00, odată cu apariţia primilor invitaţi pe covorul roşu, iar gala propriu-zisă va demara la 20:30 și îi va premia pe cei mai buni și reprezentativi oameni din showbiz, aleși dintre cei aproximativ 70 de nominalizați.

On Air Music Awards va acorda premii pentru următoarele categorii:

 1. Cel mai bun Pop Rock
 2. Cel mai bun Folk
 3. Cel mai bun Rock Alternativ
 4. Cel mai bun Dance
 5. Cel mai bun Hip Hop
 6. Cel mai bun debut
 7. Cel mai difuzat pe youtube
 8. Cel mai cautat artist pe Google
 9. Casa de productie a anului
 10. Compozitorul anului
 11. Cel mai bun Videoclip
 12. Cea mi buna voce masculuina
 13. Cea mai buna voce feminina
 14. Cel mai bun text in limba romana
 15. Cel mai bun live
 16. Artistul anului
 17. Promoterul anului 2012
 18. Ambasadorul anului
 19. Premiu pentru intreaga cariera

Pe lângă aceste categorii vor exista și două premii speciale, acordate de organizatori.

Organizatorul On Air Music Awards a anunțat primele nume ale artiștilor care vor concerta în seara galei: Vița de Vie, Vunk și Electric Fence, cărora li s-au adăugat Corina, HI-Q, Andra, Lala Band și Alina Manole. Alte nume li se vor alătura în curand.

Biletele pot fi cumpărate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Alina Manole - "Ea nu mă știe"

Citește mai multe despre Alina ManoleCorinaLala BandVita de VieVunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce este noua imagine H&M - AUDIO noul single, "Bow Down"

Beyonce va promova noua colecție de vară 2013 H&M. În plus, artista a lansat o piesă nouă, "Bow Down" pe...

Închide