Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Biletele pentru gala On Air Music Awards sunt disponibile în Rețeaua Eventim

Începând de astăzi, 21 martie 2013, Rețeaua Eventim distribuie un număr limitat de bilete la gala On Air Music Awards.

Publicat

pe

Începând de astăzi, 21 martie 2013, Rețeaua Eventim distribuie un număr limitat de bilete la gala On Air Music Awards. Evenimentul va avea loc în data de 15 aprilie la Teatrul Național din București, oferind premii pentru toate categoriile de profesioniști care activează în Industria Muzicală Românească, într-un spectacol grandios, la standarde internaționale. Intrarea se va face pe bază de invitație, singura exceptie fiind reprezentată de cele 100 de bilete VIP.

On Air Music Awards

On Air Music Awards │ FOTO: www.zolitoth.ro

Cei care doresc să ocupe cele 100 de locuri, trebuie să plăteasca echivalentul în lei a sumei de 100 de euro. Motivul pentru care a fost stabilit acest preț nu ține cu prioritate de numărul limitat de locuri sau de dimensiunea premium a evenimentului, ci de latura sa caritabilă: fondurile obținute prin vânzarea celor 100 de bilete vor fi utilizate pentru achiziționarea de instrumente muzicale ce vor fi donate unuia dintre liceele de muzică din București.

Inițiativa organizatorilor, respectiv Star Management (managing partner - Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM), porneşte din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai însemnate personalităţi ale scenei muzicale românești, ce au o reală și substanțială contribuție pentru promovarea acesteia, în țară și în străinătate. Gala On Air Music Awards va aduce împreună pe covorul roșu artiști, producători, regizori, tehnicieni și alți reprezentanți de seamă pentru Industria Muzicală Românească. Evenimentul va începe la ora 19:00, odată cu apariţia primilor invitaţi pe covorul roşu, iar gala propriu-zisă va demara la 20:30 și îi va premia pe cei mai buni și reprezentativi oameni din showbiz, aleși dintre cei aproximativ 70 de nominalizați.

On Air Music Awards va acorda premii pentru următoarele categorii:

  1. Cel mai bun Pop Rock
  2. Cel mai bun Folk
  3. Cel mai bun Rock Alternativ
  4. Cel mai bun Dance
  5. Cel mai bun Hip Hop
  6. Cel mai bun debut
  7. Cel mai difuzat pe youtube
  8. Cel mai cautat artist pe Google
  9. Casa de productie a anului
  10. Compozitorul anului
  11. Cel mai bun Videoclip
  12. Cea mi buna voce masculuina
  13. Cea mai buna voce feminina
  14. Cel mai bun text in limba romana
  15. Cel mai bun live
  16. Artistul anului
  17. Promoterul anului 2012
  18. Ambasadorul anului
  19. Premiu pentru intreaga cariera

Pe lângă aceste categorii vor exista și două premii speciale, acordate de organizatori.

Organizatorul On Air Music Awards a anunțat primele nume ale artiștilor care vor concerta în seara galei: Vița de Vie, Vunk și Electric Fence, cărora li s-au adăugat Corina, HI-Q, Andra, Lala Band și Alina Manole. Alte nume li se vor alătura în curand.

Biletele pot fi cumpărate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Alina Manole - "Ea nu mă știe"

Comentează

Muzică nouă

Vița de Vie a lansat "On And On", o colaborare cu NANE - AUDIO

Vița de Vie și NANE le prezintă ascultătorilor o colaborare muzicală neașteptată. Este vorba de piesa "On And On", disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

│ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Nu foarte mulți ar fi asociat Vița de Vie cu NANE, dar iată că artiștii au dovedit că, atâta vreme cât ai inspirație și creativitate, totul este posibil. "On And On" este o piesă distractivă, cu un ritm energic. Versurile sale spun povestea întâlnirii dintre Vița de Vie și NANE - într-un apartament la etajul 9, alături de pizza și vin, unde vecinii ar putea suna poliția.

Vița de Vie este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite formații de rock alternativ din România. Caracterizată de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emoție și energie, Vița de Vie este una dintre cele mai premiate trupe românești, fiind răsplătită de-a lungul carierei cu numeroase premii din partea industriei de specialitate.

Mereu în căutare de noi modalități de expresie, Vița de Vie și-a dezvoltat în decursul celor 27 de ani de existență mai multe personalități muzicale. ELECTRIC - formula de bază și epicentrul energiei recunoscute a trupei, ACUSTIC - o incursiune muzical eclectică către emoție, pe ritmuri care ajung uneori până la swing și bossa nova, făcută exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale, ACU2TIC - varianta minimală, folk, susținută sincer în doar doua voci și două chitare, și SIMFONIC - cheia de boltă a trupei și colaborarea cu o orchestră simfonică.

Vița de Vie se pregătește pentru lansarea unui nou material discografic intitulat "Lacrimă și Fier". Prima audiție va avea loc pe 10 aprilie, în cadrul unui eveniment în Expirat.

NANE este unul din cei mai importanți rapperi din România, cu o serie impresionantă de piese din zona hip-hop, rap, trap și r&b. Pasiunea sa pentru muzică a început încă din copilărie, fiind puternic influențat de muzica rock a anilor '90, dar mai ales de melodiile lui MC HAMMER. Nane a început să aibă colaborări importante încă din 2008, însă anul cheie pentru cariera sa rămâne 2015, atunci când și-a schimbat stilul spre trap.

A lucrat cu artiști renumiți din România, atât din zona pop, cât și din cea urbană. Stilul său muzical se caracterizează prin versuri inteligente, flow distinctiv și abilitatea de a transmite emoție prin muzică, de aceea, lansările sale au succes imediat, cucerind fanii de pe platformele de streaming și nu numai.

AUDIO: Vița de Vie feat. NANE - On And On

Citește în continuare

Muzică nouă

VUNK a lansat piesa "Un scaun lângă noi" - AUDIO

VUNK oferă ascultătorilor o nouă mostră din viitorul album de studio odată cu lansarea "Un scaun lângă noi". Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Cornel Ilie
Cornel Ilie │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

"Un scaun lângă noi" a fost compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga și este extrasă de pe albumul "De Luni Până Duminică". Versurile melodiei sunt presărate cu ironie, cu toate că mesajul este unul cât se poate de serios. Experiențele trecute și bagajul emoțional pot afecta dureros o relație amoroasă.

Discul "De Luni Până Duminică" va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu 16 februarie 2024. Materialul va îngloba 26 de piese, 26 de povești pline de viață și farmec. Ele vor fi aduse live în fața publicului în cadrul unui turneu național ce debutează luna aceasta.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă" (Hit Gold), "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

AUDIO: VUNK - Un scaun lângă noi

Citește în continuare

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

  • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
  • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
  • The Motans - miercuri, 20 decembrie
  • VUNK - joi, 21 decembrie
  • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
  • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
  • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

  • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
  • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare

Trending