Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Biletele pentru Distractis Show s-au epuizat. Urmează alte 2 spectacole

Prima reprezentație live a show-ului Distractis Show - Nemuricii, programată pentru 31 martie, este Sold-Out. Cum cererea de bilete este în continuare foarte mare, membrii Distracțis vor adăuga două noi spectacole, pe 6 și 7 aprilie, ce vor avea loc tot la Sala Radio din București.
Distractis Show - Nemuricii

Distractis Show - Nemuricii

Urmărește-ne pe

Vestea revenirii pe scenă a celui mai cunoscut grup umoristic din România a fost primită cu mare entuziasm de către fani, astfel că prima reprezentație live a show-ului Distractis Show - Nemuricii, programată pentru 31 martie, este Sold-Out. Cum cererea de bilete este în continuare foarte mare, membrii Distracțis vor adăuga două noi spectacole, pe 6 și 7 aprilie, ce vor avea loc tot la Sala Radio din București.

Distractis Show - Nemuricii

Distractis Show - Nemuricii

Reîntoarcerea la show-ul live, cu glume inteligente și scheciuri bine gandite, la umorul în stare pură, nealterat de mondenizarea dusă la extrem a televiziunilor de acum, reprezintă rețeta pe care cei opt comedianți și invitații lor supriză o pregătesc pentru acest an. În lumea talent-show-urilor, Distractis rămâne așadar același Chef de 5 stele care combină inspirat satira politică cu umorul elegant, spontan, improvizat, asezonându-le cu episoade proaspete ale veșnicei lupte împotriva prostiei și servindu-le cu garnituri de râsete și aplauze, respectând mereu rețeta Divertis: „Întotdeauna creierul MARE va râde înaintea creierului MIC sau foarte MIC”.

Distractis Show - Nemuricii își propune sa readuca sketch-uri inteligente cât mai aproape de public, Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Cătălin Mireuță, Valentin Gora, Doru Pârcălabu și Silviu Petcu pregătind o mulțime de surprize pentru această mult așteptată reîntâlnire live cu fanii lor. Pe scena Sălii Radio vor urca și doi invitați speciali, respectiv Paula Chirila și Dan Rădulescu.

Astfel că cei care nu au apucat să-și cumpere deja biletul pentru cel mai așteptat show de comedie al anului, au o nouă șansă, biletele pentru cele două noi spectacole fiind disponibile online, pe www.myticket.ro, căt și în rețeaua magazinelor Diverta, Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului.

Divertis - Ce S-A-Ntimplat în 5 ani (1996)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran a dezvăluit data lansării următorului album

Ed Sheeran a dezvăluit data lansării următorului album și titlul piesei centrale. Află mai multe detalii despre noile compoziții ale...

Închide