Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Biletele la a doua reprezentație Distractis Show - Nemuricii sunt aproape epuizate

Biletele la a doua reprezentație Distractis Show - Nemuricii din data de 6 aprilie sunt aproape epuizate. Fanii celebrului grup umoristic mai au o șansă, putând achiziționa în continuare bilete pentru ultima reprezentație din "stagiunea de primavară" a Nemuricilor, care va avea loc tot la Sala Radio, pe 7 aprilie.
Distractis Show - Nemuricii

Distractis Show - Nemuricii

Vestea revenirii pe scenă a celui mai cunoscut grup umoristic din România a fost primită cu mare entuziasm de către fani, astfel că prima reprezentație live a show-ului Distractis Show – Nemuricii, programată pentru 31 martie, este Sold-Out. Cum cererea de bilete este în continuare foarte mare cel de-al doilea spectacol, programat pe 6 aprilie, se apropie la rândul său de sold-out. Fanii celebrului grup umoristic mai au o șansă, putând achiziționa în continuare bilete pentru ultima reprezentație din "stagiunea de primavară" a Nemuricilor, care va avea loc tot la Sala Radio, pe 7 aprilie.

Distractis Show - Nemuricii

Distractis Show - Nemuricii

Reîntoarcerea la show-ul live, cu glume inteligente și scheciuri bine gandite, la umorul în stare pură, nealterat de mondenizarea dusă la extrem a televiziunilor de acum, reprezintă rețeta pe care cei opt comedianți și invitații lor supriză o pregătesc pentru acest an. În lumea talent-show-urilor, Distractis rămâne așadar același Chef de 5 stele care combină inspirat satira politică cu umorul elegant, spontan, improvizat, asezonându-le cu episoade proaspete ale veșnicei lupte împotriva prostiei și servindu-le cu garnituri de râsete și aplauze, respectând mereu rețeta Divertis: „Întotdeauna creierul MARE va râde înaintea creierului MIC sau foarte MIC”.

Distractis Show - Nemuricii își propune sa readuca sketch-uri inteligente cât mai aproape de public, Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Cătălin Mireuță, Valentin Gora, Doru Pârcălabu și Silviu Petcu pregătind o mulțime de surprize pentru această mult așteptată reîntâlnire live cu fanii lor. Pe scena Sălii Radio vor urca și doi invitați speciali, respectiv Paula Chirila și Dan Rădulescu.

Divertis - Ce S-A-Ntimplat în 5 ani (1996)

Așadar, cei care nu vor să rateze întâlnirea cu cel mai iubit grup umoristic din România, îți mai pot achiziționa bilete pentru sâmbata, 6 aprilie, respectiv duminică, 7 aprilie, din rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum și online, de pe myticket.ro. De asemenea, în seara de 31 martie, biletele pentru ultimele două reprezentații Nemuricii de weekendul următor vor putea fi achiziționate și de la Sala Radio.  Totodată, ca urmare a numărului foarte mare de solicitări pentru ziua premierei, au fost suplimentate înca 30 de bilete, ce vor fi disponibile atât în rețeaua Diverta cât și la intrare, în seara evenimentului.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manic Street Preachers înregistrează o piesă alături de Cate Le Bon

Trupa Manic Street Preachers revine cu un nou album de studio. Una din piesele care va figura pe acesta este...

Închide