Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele Golden Ring la concertul Roger Waters s-au epuizat

Concertul Roger Waters de pe 28 august este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din 2013. Așa cum era de așteptat, biletele sunt pe terminate, prima categoria epuizată fiind Golden Ring.

Publicat

pe

Roger Waters - The Wall - Quebec 2012
Roger Waters - The Wall - Quebec 2012 │ FOTO: www.facebook.com

Concertul Roger Waters de pe 28 august este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din 2013. Așa cum era de așteptat, biletele sunt pe terminate, categoria Golden Ring fiind sold out. În prezent cele mai cautate bilete sunt cele care ofera acces în Gazon A (180 RON) si Gazon B (135 RON), care la rândul lor se apropie de epuizare.

Pe lângă aceste categorii, fanii mai au la dispoziție câteva locuri și în zonele Diamond Seats (950 RON), respectiv Premium Seats (585 RON), ce pot fi achiziționate în continuare fie online, de pe MyTicket.ro, fie din rețeaua magazinelor Diverta, librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica și Sala Palatului.

Roger Waters - The Wall - Quebec 2012

Roger Waters - The Wall - Quebec 2012 │ FOTO: www.facebook.com

Deși anul trecut a anunțat că show-ul de pe 21 iulie 2012 din Quebec este ultimul concert pe care îl susține, membrul fondator al trupei Pink Floyd a decis să continue și anul acesta turneul The Wall, într-o variantă mult mai complexă. Zidul construit pentru spațiile în aer liber are dimensiuni mult mai mari și a fost realizat de o manieră în așa fel încât orice persoană din public să se bucure de o vizibilitate foarte bună. În ceea ce privește prestația artistică, Waters este încântat de instrumentiștii care îl acompaniază pentru că ei rămân fideli soundului original, dar în același timp, vin și cu propriile îmbunătățiri.

Spectacolul The Wall include și o surpriză muzicală – “The Ballad Of Jean Charles De Menezes” - o piesă nouă dedicată tânărului brazilian Jean Charles de Menezes, care a fost ucis de poliția londoneză în urmă cu 8 ani. Autoritățile l-au confundat cu unul dintre infractorii implicați în tentativa unui atentat cu bombă din 2005. Tragicul eveniment s-a petrecut cu 2 săptămâni după ce Londra a fost victima unui atac terorist cu bombe, în urma căruia au murit 52 de persoane.

Roger Waters – “The Ballad Of Jean Charles De Menezes”

Roger Waters și al său The Wall Open Air 2013 vor veni în România, la București, pe 28 august, biletele pentru concert fiind deja puse în vânzare. Mai multe detalii despre prețurile biletelor și despre spectacolul din Piața Constituției vă învităm să accesați pagina de concert din agenda InfoMusic.

Trending