Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Biletele Golden Ring la concertul Roger Waters s-au epuizat

Concertul Roger Waters de pe 28 august este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din 2013. Așa cum era de așteptat, biletele sunt pe terminate, prima categoria epuizată fiind Golden Ring.
Roger Waters - The Wall - Quebec 2012

Roger Waters - The Wall - Quebec 2012

Concertul Roger Waters de pe 28 august este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din 2013. Așa cum era de așteptat, biletele sunt pe terminate, categoria Golden Ring fiind sold out. În prezent cele mai cautate bilete sunt cele care ofera acces în Gazon A (180 RON) si Gazon B (135 RON), care la rândul lor se apropie de epuizare.

Pe lângă aceste categorii, fanii mai au la dispoziție câteva locuri și în zonele Diamond Seats (950 RON), respectiv Premium Seats (585 RON), ce pot fi achiziționate în continuare fie online, de pe MyTicket.ro, fie din rețeaua magazinelor Diverta, librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica și Sala Palatului.

Roger Waters - The Wall - Quebec 2012

Roger Waters - The Wall - Quebec 2012 (Foto: www.facebook.com)

Deși anul trecut a anunțat că show-ul de pe 21 iulie 2012 din Quebec este ultimul concert pe care îl susține, membrul fondator al trupei Pink Floyd a decis să continue și anul acesta turneul The Wall, într-o variantă mult mai complexă. Zidul construit pentru spațiile în aer liber are dimensiuni mult mai mari și a fost realizat de o manieră în așa fel încât orice persoană din public să se bucure de o vizibilitate foarte bună. În ceea ce privește prestația artistică, Waters este încântat de instrumentiștii care îl acompaniază pentru că ei rămân fideli soundului original, dar în același timp, vin și cu propriile îmbunătățiri.

Spectacolul The Wall include și o surpriză muzicală – “The Ballad Of Jean Charles De Menezes” - o piesă nouă dedicată tânărului brazilian Jean Charles de Menezes, care a fost ucis de poliția londoneză în urmă cu 8 ani. Autoritățile l-au confundat cu unul dintre infractorii implicați în tentativa unui atentat cu bombă din 2005. Tragicul eveniment s-a petrecut cu 2 săptămâni după ce Londra a fost victima unui atac terorist cu bombe, în urma căruia au murit 52 de persoane.

Roger Waters – “The Ballad Of Jean Charles De Menezes”

Roger Waters și al său The Wall Open Air 2013 vor veni în România, la București, pe 28 august, biletele pentru concert fiind deja puse în vânzare. Mai multe detalii despre prețurile biletelor și despre spectacolul din Piața Constituției vă învităm să accesați pagina de concert din agenda InfoMusic.

Citește mai multe despre Roger Waters
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Clapton a anunțat când se va retrage din muzică

Dacă peste câteva zile Eric Clapton va lansa un nou album, fanii celebrului chitarist primesc o veste nu tocmai plăcută....

Închide