Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Biffy Clyro a lansat clipul piesei "Biblical" - VIDEO

Trupa scoțiană de alternative rock, Biffy Clyro, a făcut public un nou videoclip la melodia "Biblical", extrasă de pe albumul "Opposites".
Simon Neil

Simon Neil

Urmărește-ne pe

Trupa scoțiană de alternative rock, Biffy Clyro, a făcut public un nou videoclip la melodia "Biblical", extrasă de pe albumul "Opposites".

Simon Neil

Simon Neil

Clipul îl are în rolul principal pe solistul formației, Simon Neil, care trece prin diferite întâmplări, stârnite de la un apel telefonic.

"Opposites", al șaselea album de studio semnat Biffy Clyro, a fost lansat la începutul anului și s-a bucurat de critici pozitive, mai ales după lansarea piesei si videoclipului "Black Chandelier".

Un amănunt devenit public de puțin timp este acela că formația a refuzat să compună piese pentru Leona Lewis. 

"Am fost rugați să facem o ședinta componistică alături de Leona Lewis și Robbie Williams ne-a întrebat dacă am vrea să apărem pe albumul său. Robbie mi-a cerut să cant la chitară pe "Take The Crown", noul său album, dar l-a angajat pe Slash când l-am refuzat. Eu sunt cam egoist. Pe lângă asta, avem numeroase alte proiecte secundare, așa că deținem suficiente locuri unde să ne putem descărca. Este un lucru frumos să stai să compui cântece toată ziua", a declarat Simon Neil, vocalistul trupei.

Urmăriți mai jos nou clip semnat Biffy Clyro.

VIDEOCLIP OFICIAL BIFFY CLYRO - Biblical

Citește mai multe despre Biffy Clyro
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Divna și Dan Puric - o nouă reprezentaţie pe 28 aprilie la Ateneul Român

Interpreta de origine greacă Divna va susține 2 spectacole 28 aprilie la Ateneul Roman iar în deschidere Dan Puric va...

Închide