Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Noul single Bere Gratis - Fiecare sărut ține o viață - AUDIO

Ascultă noul single al trupei Bere Gratis - "Fiecare sărut ține o viață". Melodia face parte de pe albumul "În fața ta", lansat anul trecut la TNB.

Concert Bere Gratis la TNB pe 15 noiembrie 2012

Trupa Bere Gratis ne oferă un nou single extras de pe albumul "În fața ta", lansat anul trecut cu prilejul unui concert aniversar la TNB. Melodia se numește "Fiecare sărut ține o viață" și va fi promovată în două variante: slow motion (disponibilă mai jos) și radio edit (care se va regăsi în playlist-urile posturilor de radio).

Bere Gratis in concert la TNB pe 19 noiembrie 2012

Bere Gratis in concert la TNB pe 19 noiembrie 2012

Cântecul este un apel nostalgic la pornirea dragostei, atunci când fiecare sărut este încărcat de trăiri cât pentru o viață. Linia piesei este ușor hipnotică, potențând încărcătura melancolică a versurilor scrise după sfârșitul poveștii de iubire. Piesa conține și un pasaj de backing vocals, vocea feminină confirmând regretul reciproc al clipelor frumoase pierdute.

Noi întotdeauna am făcut piese și versuri inspirate din viețile noastre sau ale oamenilor din jurul nostru. De această dată, ideea a venit de la colegul nostru Marius, iar noi ne-am alăturat cu toată bucuria. Mesajul piesei e simplu: cu toții ne dorim ca lucrurile frumoase să nu se termine niciodată”, ne-a declarat Mihai Georgescu, vocea trupei.

Discul "În fața ta" a fost lansat pe 19 noiembrie 2012, sala mare a Teatrului Național București fiind arhiplină. Primul single de pe disc a fost "Povestea mea". Urmărește galeria de poze de la concertul Bere Gratis. Dacă evenimentul de atunci a marcat 14 ani de carieră, trupa le pregătește fanilor "cel puțin o surpriză" pentru finalul lui 2013. Componența actuală îi reunește pe Mihai Georgescu “Miță” (voce), Robert Anghelescu “Blându” (clape), Marian Săracu “Piticu” (tobe), Marius Bob “Neuro” (chitară) și Radu Vaștag (bas).

Bere Gratis - Fiecare sărut ține o viață

Citește mai multe despre Bere GratisMihai Georgescu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna, look masculin și accent moldovenesc în "P.O.H.U.I" feat. Carla's Dreams - VIDEOCLIP

Inna surprinde cu noua colaborare "P.O.H.U.I" feat. Carla's Dreams. Vezi cum cântă artista cu accent moldovenesc și cum o prinde...

Închide