Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Axl Rose este dat în judecată de un fan din Australia

Un fan australian vrea să-l dea în judecată pe solistul trupei Guns N’ Roses, Axl Rose, după ce a fost lovit de un microfon. Acesta dorește să-i fie plătita factura stomatologică care se ridica la peste 5000 de dolari americani.

Publicat

pe

Guns N'Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 - Rock The City
Guns N'Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 - Rock The City

Solistul trupei Guns N’ Roses, Axl Rose, este cunoscut pentru temperamentul său vulcanic si imprevizibil, nu de puține ori acesta intrând în conflict cu fanii sau presa. Guns N’ Roses a susținut sâmbătă, 9 martie, un concert în Perth, Australia, iar un fan intenționează să-l dea în judecată pe artist după ce a fost lovit în față de un microfon.

Guns N'Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 - Rock The City

Guns N'Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 - Rock The City

Darren Wright, în vârstă de 39 de ani, susține că un microfon pe care Axl Rose îl folosea a fost aruncat sau scăpat și i-a spart doi dinți. Acesta dorește ca solistul să-i plătească factura dentară care se ridică la suma de peste 5000 de dolari americani. Promoterul evenimentului și-a cerut scuze și i-a oferit un microfon personalizat semnat chiar de Axl Rose însă Wright a refuzat oferta. Rămâne de văzut dacă australianul va avea câștig de cauză în viitorul proces, având în vedere că Guns N’ Roses se află în plin turneu alături de  ZZ Top și Rose Tattoo.

Guns N' Roses - "Don't Cry" (Live Perth Arena, Australia 9th March 2013

După turneul european din 2012, care s-a oprit și la București în cadrul festivalului Rock The City, Guns N’ Roses va lansa în acest an DVD-ul "Appetite For Democracy" 3D. Pelicula va rula în cinematografele și unele rețele de televiziune din întreaga lume, în timp ce DVD-ul va ajunge în rafturile magazinelor spre sfârșitul anului.

"Appetite For Democracy" 3D este produs de Barry Summers și a fost filmat pe 21 noiembrie 2012 în Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas, Nevada, unde trupa a interpretat piese de pe albumul de debut "Appetite For Destruction" (1987) și ultima realizare "Chinese Democracy" (2008).

Guns N’ Roses s-a format în Los Angeles în anul 1985, iar albumul de debut "Appetite for Destruction" a intrat direct pe locul 1 în topul Billboard 200, piesa "Sweet Child o’ Mine" devenind hit.

Muzică nouă

Guns N' Roses a lansat piesa "The General", cu o chitară delicioasă

Guns N' Roses tocmai a lansat o piesă nouă, "The General", care sună teribil de mult a început de ani '90. Track-ul a debutat prin Geffen Records și este un B Side de pe single-ul în ediție limitată "Perhaps", care a sosit pe vinil de 7 inch.

Publicat

pe

Coperta Single Guns N Roses The General
Coperta Single Guns N Roses The General │ FOTO: Guns N Roses

Guns N' Roses cântase deja live în premieră acest track pe 2 noiembrie 2023, în cadrul Hollywood Bowl in Los Angeles. Melodia a fost prezentată de către solistul Axl Rose drept "o piesă care nu a mai fost interpretată și ar putea fi foarte interesantă". Ca și "Perhaps", "The General" a fost compusă în cadrul sesiunii nesfârșite "Chinese Democracy".

Imediat peste TOOL și al său "Fear Inoculum", așteptat 13 ani există "Chinese Democracy", poate albumul cu cea mai lungă așteptare din istorie. Între "The Spaghetti Incident" din 1993 și "Chinese Democracy" au trecut nu mai puțin de 15 ani.

S-a vorbit despre acest single în cadrul unor interviuri acordate de toboșarul GNR Bryan "Brain Mantia", care a scris unele dintre melodii și le-a dat numele. A colaborat cu fostul solist Skid Row Sebastian Bach la ele. În 2008, pe când acorda un interviu celor de la Rolling Stone, Sebastian a spus că Axl a descris "The General" ca "o melodie lentă, care toacă sunetele". Era considerată un soi de sequel pentru "Estranged", melodie de pe "Use Your Illussion II".

Bach spunea și că e "The General" este una dintre piesele sale preferate și una dintre cele mai metal piese pe care îl auzise pe Axl cântând-o. Mai ales că trebuia să înalțe mult vocea și să atace agresiv track-ul. Ultimii 3 ani au fost generoși cu fanii Guns N' Roses, care au avut parte de single-uri noi, precum "Hard Skool", "Absurd", "Perhaps".

Noi i-am văzut pe Axl, Slash and co pe Arena Națională în vara lui 2023, pentru 3 ore de transpirație și travaliu și o surpriză plăcută per total. Părerile despre sonorizare au fost împărțite, dar efortul nu-l ia nimeni muzicienilor.

Citește în continuare

Trending