Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Axl Rose este dat în judecată de un fan din Australia

Un fan australian vrea să-l dea în judecată pe solistul trupei Guns N’ Roses, Axl Rose, după ce a fost lovit de un microfon. Acesta dorește să-i fie plătita factura stomatologică care se ridica la peste 5000 de dolari americani.
Guns N'Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 - Rock The City

Guns N'Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 - Rock The City

Solistul trupei Guns N’ Roses, Axl Rose, este cunoscut pentru temperamentul său vulcanic si imprevizibil, nu de puține ori acesta intrând în conflict cu fanii sau presa. Guns N’ Roses a susținut sâmbătă, 9 martie, un concert în Perth, Australia, iar un fan intenționează să-l dea în judecată pe artist după ce a fost lovit în față de un microfon.

Guns N'Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 - Rock The City

Guns N'Roses în concert la București pe 1 iulie 2012 - Rock The City

Darren Wright, în vârstă de 39 de ani, susține că un microfon pe care Axl Rose îl folosea a fost aruncat sau scăpat și i-a spart doi dinți. Acesta dorește ca solistul să-i plătească factura dentară care se ridică la suma de peste 5000 de dolari americani. Promoterul evenimentului și-a cerut scuze și i-a oferit un microfon personalizat semnat chiar de Axl Rose însă Wright a refuzat oferta. Rămâne de văzut dacă australianul va avea câștig de cauză în viitorul proces, având în vedere că Guns N’ Roses se află în plin turneu alături de  ZZ Top și Rose Tattoo.

Guns N' Roses - "Don't Cry" (Live Perth Arena, Australia 9th March 2013

După turneul european din 2012, care s-a oprit și la București în cadrul festivalului Rock The City, Guns N’ Roses va lansa în acest an DVD-ul "Appetite For Democracy" 3D. Pelicula va rula în cinematografele și unele rețele de televiziune din întreaga lume, în timp ce DVD-ul va ajunge în rafturile magazinelor spre sfârșitul anului.

"Appetite For Democracy" 3D este produs de Barry Summers și a fost filmat pe 21 noiembrie 2012 în Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas, Nevada, unde trupa a interpretat piese de pe albumul de debut "Appetite For Destruction" (1987) și ultima realizare "Chinese Democracy" (2008).

Guns N’ Roses s-a format în Los Angeles în anul 1985, iar albumul de debut "Appetite for Destruction" a intrat direct pe locul 1 în topul Billboard 200, piesa "Sweet Child o’ Mine" devenind hit.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' Roses
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Empire Of The Sun anunţă lansarea unui nou album - VIDEO

Trupa Empire Of The Sun va lansa în luna iunie 2013 cel de-al doilea material de studio, intitulat "Ice on...

Închide