Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Anouk reprezintă Olanda la Eurovision 2013 - AUDIO

Anouk reprezintă Olanda la Eurovision 2013 cu piesa "Birds". Vezi cum sună melodia.
Anouk

Anouk

Cântăreața Anouk a fost aleasă să reprezinte Olanda la competiția Eurovision 2013. Aceasta va interpreta piesa "Birds" pe care o puteți asculta mai jos. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă și a declanșat o mare agitație în rândul olandezilor care speră să obțină un rezultat foarte bun anul acesta având în vedere notorietarea artistei atât în țara sa, cât și la nivel internațional.

Anouk

Anouk (Foto: www.facebook.com)

Anouk se pregătește să lanseze în 2013 cel de-al 8-lea material, intitulat "Sad Singalong Songs". Aceasta este o prezență constantă pe scena muzicii olandeze de când a ajuns în topurile europene cu single-ul "Nobody's Wife" din 1997. În ultimii 9 ani, Olanda nu a mai reușit să se califice direct în finala Eurovision, astfel că olandezii au mari speranțe ca Anouk să readucă țara pe primele locuri din clasamentul final al concursului Eurovision. Mai întâi, artista va trebui să treacă de prima semifinală ce are loc pe 14 mai la Malmo, Suedia.

Olanda nu este singura țară care decide să trimită la Eurovision un artist cunoscut la nivel internațional și cu un istoric muzical bogat. Săptămâna trecută, Marea Britanie a anunțat că va fi reprezentată la competiția muzicală de către binecunoscuta Bonnie Tyler.

În ceea ce privește România, Cezar Ouatu cu piesa "It's My Life" a câștigat Finala Națională. Acesta va pleca la Malmo, Suedia, unde va participa pe 16 mai la cea de-a 2-a semifinală Eurovision. Dacă va trece de această etapă, Cezar va intra în Finală Eurovision 2013 ce se desfășoară pe 18 mai și care este transmisă în direct pe TBR 1, TVR HD și TVER Internațional. Anul trecut România a participat cu piesa "Zaleilah", interpretată de trupa Mandinga și compusă de Costi Ioniță. Deși așteptările au fost mari, trupa s-a clasat doar pe locul 12, la egalitate de puncte cu Macedonia.

Anouk - "Birds"

Citește mai multe despre Anouk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rod Stewart lansează noul album în luna mai

După anularea turneului din această primăvara, pe care trebuia să-l înceapă alături de Steve Winwood, Rod Stewart are și o...

Închide