Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Alternosfera a lansat piesa "Nepoata lui Gagarin" - AUDIO

Alternosfera dezvăluie o nouă piesă din labirintul creativ al "Epizodiei". Piesa se numește "Nepoata lui Gagarin" și poate fi ascultată pe InfoMusic.
Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

La puțin timp de la apariția single-ului "Singurătate", Alternosfera revine cu o nouă piesă, intitulată  "Nepoata lui Gagarin". Melodia este extrasă de pe albumul "Epizodia", al doilea material discografic din trilogia conceptuală inițiată cu albumul "Virgula" în octombrie 2012.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Alternosfera a dezvăluit o nouă piesă din labirintul creativ al "Epizodiei", album ce va avea lansarea peste câteva zile în club The Silver Church din București. Prima parte a acestui triptic – "Virgula", a fost lansată în luna octombrie a anului trecut. Dacă "Virgula" reprezintă miezul tripticului, atunci "Epizodia" este întregul din irațional. Cel de-al treilea album va fi lansat până la sfârșitul anului.

Chintesența tripticului "Epizodia" gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice, PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul "Epizodia" își propune să devină inseparabil de ALTERNOSFERA și de universul său: publicul.

"Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe Epizodia."
Marcel Bostan, ALTERNOSFERA

ALTERNOSFERA - "Nepoata lui Gagarin"

Alternosfera va începe turneul Epizodia pe 14 martie, în București, trupa urmând să ajungă și în Cluj, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Buzău. Lista completă a concertelor poate fi consultată mai jos.

Înainte de a începe drumul către întregul din irațional propunem o reconectare la "Virgula", miezul tripticului, printr-o recenzie de album.

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Flashmob Laura Stoica, un omagiu adus de artiștii români - VIDEO

Artiștii români alături de aproximativ 200 de persoane au susținut un flasmob în memoria artistei Laura Stoica. Vezi înregistrarea emoționantă...

Închide