Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alice In Chains a lansat un nou single, "Stone" - AUDIO

După o pauză de patru ani Alice In Chains va lansa pe 14 mai cel de-al 5-lea album intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here". După apariția primului videoclip trupa oferă spre ascultare al 2-lea single care poartă numele "Stone".

Publicat

pe

Alice In Chains
Alice In Chains

Formația americană Alice In Chains va lansa pe 14 mai cel de-al 5-lea album intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here". Discul vine după o pauză de patru ani și este înregistrat alături de producătorul Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu Rush, Deftones, Foo Fighters, Marilyn Manson sau Velvet Revolver. După apariția videoclipului "Hollow", fanii primesc o piesă nouă spre ascultare. Aceasta poartă numele "Stone" și poate fi ascultată pe InfoMusic mai jos.

Alice In Chains

Alice In Chains

"The Devil Put Dinosaurs Here" este al doilea disc alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley găsit mort în locuința sa în 2002. Despre noul album Jerry Cantrell, liderul trupei, a declarat:

"Nu cred că va fi cineva surprins de ce va asculta... suntem noi dar într-un mod unic. "The Devil Put Dinosaurs Here" are elemente și influențe din toate albumele noastre dar nu sună ca niciunul din ele. Practic este următorul capitol Alice In Chains iar acesta o sa fie unul mare. Personal cred că "Black Gives Way to Blue" a ridicat ștacheta la cel mai înalt nivel din cariera noastră și sper ca noul disc să conecteze fanii în același mod.

Alice In Chains - Stone

Primul album lansat după moartea frontman-ului Layne Staley, "Black Gives Way to Blue", a apărut în anul 2009 după o pauză de 16 ani. Inspirația pentru acest album a fost tocmai moartea legendarului solist, materialul realizat constituind un fel de mesaj de despărțire pentru Staley. Discul a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Cu cinci albume lansate, Alice In Chains a vândut la nivel mondial peste 30 de milioane de discuri si a primit opt nominalizari la premiile Grammy. În 1993 a câștigat premiul MTV Video Music Awards pentru videoclipul "Would?", pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos.

Alice In Chains - "Would"

Tracklist "The Devil Put Dinosaurs Here"

The Devil Put Dinosaurs Here

  1. Voices
  2. Low Ceiling
  3. Stone
  4. The Devil Put Dinosaurs Here
  5. Hollow
  6. Lab Monkey
  7. Hung On A Hook
  8. Pretty Done
  9. Breath On A Window
  10. Choke
  11. Phantom Limb
Comentează

Trending