Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Alice In Chains lansează noul album în luna mai

Alice In Chains a anunțat că noul album, intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here", va fi lansat pe 14 mai. Primul single care beneficiază de un videoclip poartă numele "Hollow".
Alice In Chains

Alice In Chains

Printre cele mai așteptate albume ale anului 2013, pe lângă Tool, Judas Priest, Motley Crue, Black Sabbath sau Nine Inch Nails, se numără și noul album Alice In Chains, intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here". Americanii au anunțat ca discul va fi lansat pe 14 mai iar producătorul acestuia este Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu Rush, Deftones, Foo Fighters, Marilyn Manson sau Velvet Revolver.

Alice In Chains

Alice In Chains (Foto: www.facebook.com)

Este al doilea disc alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley găsit mort în locuința sa în 2002 iar primul single care beneficiază de un videoclip poartă numele "Hollow".

Alice In Chains - "Hollow"

Primul album lansat după moartea frontman-ului Layne Staley, "Black Gives Way to Blue", a apărut în anul 2009 după o pauză de 16 ani. Inspirația pentru acest album a fost tocmai moartea legendarului solist, materialul realizat constituind un fel de mesaj de despărțire pentru Staley. Discul a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Cu cinci albume lansate, Alice In Chains a vândut la nivel mondial peste 30 de milioane de discuri si a primit opt nominalizari la premiile Grammy. În 1993 a câștigat premiul MTV Video Music Awards pentru videoclipul "Would?", pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos.

Alice In Chains - "Would"

Tracklist "The Devil Put Dinosaurs Here":

The Devil Put Dinosaurs Here

 1. Voices
 2. Low Ceiling
 3. Stone
 4. The Devil Put Dinosaurs Here
 5. Hollow
 6. Lab Monkey
 7. Hung On A Hook
 8. Pretty Done
 9. Breath On A Window
 10. Choke
 11. Phantom Limb

Citește mai multe despre Alice in Chains
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Documentarul despre viața lui Jim Morrison a intrat în producție

Se pregătește un documentar inedit despre omul Jim Morrison și nu vedeta rock. Filmul va include interviuri în premieră cu...

Închide