Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Albumul The Golden Age al lui Woodkid, disponibil online în România

Woodkid a lansat pe 18 martie albumul "The Golden Age". Afla toate detaliile despre disc și cum îl poți asculta online în prima săptămână.
Cover Woodkid - The GoldenAge

Cover Woodkid - The GoldenAge

Urmărește-ne pe

Woodkid a lansat astăzi, 18 martie, albumul "The Golden Age". Regizorul și totodată producătorul din spatele unora dintre cele mai apreciate hituri actuale (“Blue Jeans” și “Born To Die” ale Lanei Del Rey, “Take Care” al Rihannei împreună cu Drake sau Teenage Dream al lui Katy Perry) iese astfel din spatele camerei și confirmă o carieră discografică așteptată de fani și critici deopotrivă. Discul integral poate fi ascultat în prima săptămână doar pe Zonga. “The Golden Age” a fost compus și produs de Woodkid și include primul single “I Love You”, lansat la începutul acestui an.

Cover Woodkid - The GoldenAge

Cover Woodkid - The GoldenAge

Materialul vine dupa EP-ul “Iron” din2011, al cărui videoclip de promovare a totalizat peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube, și după lansarea în 2012 a EP-ului “Run Boy Run”, al cărui clip de promovare a primit recent o nominalizare la Grammy. Kendrick Lamar, unul dintre cei mai apreciați artiști internaționali de rap, a inclus un sample din piesa “Iron” a lui Woodkid într-unul dintre single-urile sale. Franciza  Assassin’s Creed a exploatat cel de-al doilea single al lui Woodkid, “Run Boy Run”, pentru coloana sonoră a jocului și în campania globală de promovare.

Yoann Lemoine aka Woodkid este privit ca unul dintre cei mai creativi și fermecători muzicieni contemporani, iar acest lucru este demonstrat de seria de recenzii favorabile primite de videoclipurilor create pentru superstarurile Lana Del Rey sau Rihanna & Drake.

Woodkid este și producătorul pieselor de pe “The Golden Age”, iar fiecare show live al său se bucură de prezența unei orchestre de 30 de muzicieni talentați. Woodkid a fost prezent în România pe 1 iunie 2012 la Control Day Out - vezi fotografii de la festivalul de o zi.

Tracklist The Golden Age

 1. The Golden Age
 2. Run Boy Run
 3. The Great Escape
 4. Boat Song
 5. I Love You
 6. The Shore
 7. Ghost Lights
 8. Shadows
 9. Stabat Mater
 10. Conquest of Spaces
 11. Falling
 12. Where I Live
 13. Iron
 14. The Other Side

VIDEO: Woodkid - I Love You

Citește mai multe despre Woodkid
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Despot despre albumul "Acustic": "Piese decantate în starea lor originară: emoție pură"

În pregătirea lansării noului album Vița de Vie, "Acustic", Adrian Despot dezvăluie povestea din spatele acestui proiect. Citește pe InfoMusic...

Închide