Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Albumul The Golden Age al lui Woodkid, disponibil online în România

Woodkid a lansat pe 18 martie albumul "The Golden Age". Afla toate detaliile despre disc și cum îl poți asculta online în prima săptămână.

Publicat

pe

Cover Woodkid - The GoldenAge
Cover Woodkid - The GoldenAge

Woodkid a lansat astăzi, 18 martie, albumul "The Golden Age". Regizorul și totodată producătorul din spatele unora dintre cele mai apreciate hituri actuale (“Blue Jeans” și “Born To Die” ale Lanei Del Rey, “Take Care” al Rihannei împreună cu Drake sau Teenage Dream al lui Katy Perry) iese astfel din spatele camerei și confirmă o carieră discografică așteptată de fani și critici deopotrivă. Discul integral poate fi ascultat în prima săptămână doar pe Zonga. “The Golden Age” a fost compus și produs de Woodkid și include primul single “I Love You”, lansat la începutul acestui an.

Cover Woodkid - The GoldenAge

Cover Woodkid - The GoldenAge

Materialul vine dupa EP-ul “Iron” din2011, al cărui videoclip de promovare a totalizat peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube, și după lansarea în 2012 a EP-ului “Run Boy Run”, al cărui clip de promovare a primit recent o nominalizare la Grammy. Kendrick Lamar, unul dintre cei mai apreciați artiști internaționali de rap, a inclus un sample din piesa “Iron” a lui Woodkid într-unul dintre single-urile sale. Franciza  Assassin’s Creed a exploatat cel de-al doilea single al lui Woodkid, “Run Boy Run”, pentru coloana sonoră a jocului și în campania globală de promovare.

Yoann Lemoine aka Woodkid este privit ca unul dintre cei mai creativi și fermecători muzicieni contemporani, iar acest lucru este demonstrat de seria de recenzii favorabile primite de videoclipurilor create pentru superstarurile Lana Del Rey sau Rihanna & Drake.

Woodkid este și producătorul pieselor de pe “The Golden Age”, iar fiecare show live al său se bucură de prezența unei orchestre de 30 de muzicieni talentați. Woodkid a fost prezent în România pe 1 iunie 2012 la Control Day Out - vezi fotografii de la festivalul de o zi.

Tracklist The Golden Age

  1. The Golden Age
  2. Run Boy Run
  3. The Great Escape
  4. Boat Song
  5. I Love You
  6. The Shore
  7. Ghost Lights
  8. Shadows
  9. Stabat Mater
  10. Conquest of Spaces
  11. Falling
  12. Where I Live
  13. Iron
  14. The Other Side

VIDEO: Woodkid - I Love You

Comentează

Trending