Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Adrian Sînă a lansat clipul piesei "Arde ceva" - VIDEO

Adrian Sînă revine cu un nou videoclip la melodia "Arde Ceva". Acesta fost regizat de către Anthony Icuagu, filmările având loc într-o sală de dans și pe o scenă de teatru.

Adrian Sînă revine în atenția noastră cu un nou videoclip la melodia "Arde Ceva". Acest clip a fost regizat de către Anthony Icuagu, fost concurent la Vocea României, iar filmările au avut loc într-o sală de dans și pe o scenă de teatru.

Secvență din clipul lui Adrian Sînă

Secventă din clipul lui Adrian Sînă

Piesa face parte de pe primul album de studio al artistului, din postura solo, fiind compusă de Adrian Sînă și înregistrată la Sisterhoodlive Records.

"Când am scris ‘Arde ceva’, mi-am imaginat o poveste de dragoste spusă prin dans, o experiență diferită pe care am trăit-o intens alături de partenera mea de dans din videoclip, Flavia Mihășan. Îmi doresc să îi fac pe oameni să simtă același lucru pe care îl simt eu de fiecare dată când ascult această melodie ", a declarat interpretul. 

Formația Akcent, al cărui membru fondator este Adrian, își continuă activitatea, urmând ca în această vară trupa să susțină un tuneu în America.

Interesant este faptul că în prezent artistul pregătește o serie de concerte, în care va fi acompaniat de o trupă live, compusă din instrumentiștii formațiilor Cortez și Antarctica.

VIDEO OFICIAL ADRIAN SÎNĂ - Arde ceva

Citește mai multe despre Adrian Sina
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sony cere 233.000 de dolari de la un fan Beyonce acuzat de piraterie online

Securea dreptății a căpătat recent o formă nemaiîntâlnită în istoria pirateriei online. Casa de discuri Sony Music sancționează acest fenomen,...

Închide