Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Adrian Sherwood va susține un show dub în Club Control

Producătorul de muzică dub, Adrian Sherwood, va sustine pentru prima dată la București o reprezentație live, în Club Control pe 29 martie de la ora 22:00.
Afis concert Adrian Sherwood

Afis concert Adrian Sherwood

Vineri, 29 martie, Adrian Sherwood va susține pentru prima dată la București un concert dub live în Club Control. Artistul englez este un cunoscut producător de muzică, specializat în genurile dub, r&b, reggae, industrial, reușind să își creeze în decursul anilor un stil propriu și ușor de recunoscut de către publicul avizat. Astfel, el a remixat piese din repertoriul unor nume precum Depeche Mode, The Woodentops, Cabaret Voltaire Primal Scream, Sinéad O'Connor sau Skinny PuppySherwood este sinonim cu spiritul și evoluția muzicii Dub din 1979 și până astăzi.

Adrian Sherwood

Adrian Sherwood (Foto: AdrianSherwood)

Deține propriul său label, On-U Sound, astfel că a reușit să scrie istorie prin artiști precum Lee "Scratch" Perry, Andy Fairley, Gary Clail, African Head Charge, Dub Syndicate, Keith Le Blanc sau Mark Stewart, în vreme ce amprenta de stil și caracter a lui Sherwood s-a extins constant spre noi teritorii stilistice. În fața mixerului cu multe canale și multe efecte pornite și împletite, Adrian Sherwood reușește să minimalizeze granițele teoretice ale genurilor și să le mixeze într-un fel aparte.

În România, ajunge pentru prima oară și le promite fanilor un show live de muzică electrizant, cu începere de la ora 22:00, prețul unui bilet fiind de 20 de lei. Ascultă mai jos una dintre creațiile sale, un extras de pe albumul "Survival & Resistance", lansat anul trecut:

AUDIO ADRIAN SHERWOOD - "Balance"

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Martin (Coldplay) și-a scos chitara la licitația pentru victimele uraganului Sandy

Chris Martin de la Coldplay, și-a scos la licitație chitara la care a cântat în cadrul turneului mondial din 2012....

Închide