Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Adrian Sherwood va susține un show dub în Club Control

Producătorul de muzică dub, Adrian Sherwood, va sustine pentru prima dată la București o reprezentație live, în Club Control pe 29 martie de la ora 22:00.
Afis concert Adrian Sherwood

Afis concert Adrian Sherwood

Vineri, 29 martie, Adrian Sherwood va susține pentru prima dată la București un concert dub live în Club Control. Artistul englez este un cunoscut producător de muzică, specializat în genurile dub, r&b, reggae, industrial, reușind să își creeze în decursul anilor un stil propriu și ușor de recunoscut de către publicul avizat. Astfel, el a remixat piese din repertoriul unor nume precum Depeche Mode, The Woodentops, Cabaret Voltaire Primal Scream, Sinéad O'Connor sau Skinny PuppySherwood este sinonim cu spiritul și evoluția muzicii Dub din 1979 și până astăzi.

Adrian Sherwood

Adrian Sherwood (Foto: AdrianSherwood)

Deține propriul său label, On-U Sound, astfel că a reușit să scrie istorie prin artiști precum Lee "Scratch" Perry, Andy Fairley, Gary Clail, African Head Charge, Dub Syndicate, Keith Le Blanc sau Mark Stewart, în vreme ce amprenta de stil și caracter a lui Sherwood s-a extins constant spre noi teritorii stilistice. În fața mixerului cu multe canale și multe efecte pornite și împletite, Adrian Sherwood reușește să minimalizeze granițele teoretice ale genurilor și să le mixeze într-un fel aparte.

În România, ajunge pentru prima oară și le promite fanilor un show live de muzică electrizant, cu începere de la ora 22:00, prețul unui bilet fiind de 20 de lei. Ascultă mai jos una dintre creațiile sale, un extras de pe albumul "Survival & Resistance", lansat anul trecut:

AUDIO ADRIAN SHERWOOD - "Balance"

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Martin (Coldplay) și-a scos chitara la licitația pentru victimele uraganului Sandy

Chris Martin de la Coldplay, și-a scos la licitație chitara la care a cântat în cadrul turneului mondial din 2012....

Închide