Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele și Robbie Williams vor înregistra o piesă în duet, susțin surse interne

Adele se află în discuții cu Robbie Williams pentru a înregistra o piesă în duet, susțin surse apropiate celor doi. Deși artista britanică a refuzat până acum să colaboreze cu alți colegi de breaslă, se pare că Robbie este o excepție de la regulă.

Publicat

pe

Adele și Robbie Williams, posibil duet
Adele și Robbie Williams, posibil duet

Adele se află în discuții cu Robbie Williams pentru a înregistra o piesă în duet, susțin surse apropiate celor doi. Deși artista britanică a refuzat până acum să colaboreze cu alți colegi de breaslă, se pare că Robbie este o excepție de la regulă. Conform unor declarații ajunse în presa internațională, cei doi vor înregistra împreună un single ce va fi inclus pe următorul album Robbie Williams. 

Adele și Robbie Williams, posibil duet

Adele și Robbie Williams, posibil duet

Cu un album ce s-a vândut în doi ani în peste 26 de milioane de exemplare și un Oscar câștigat pentru cel mai bun soundtrack, Adele se înscrie în lista artiștilor cu care aproape oricine și-ar dori o colaborare. Suprinzător, însă, artista britanică nu pare să-și dorească să profite de acest statut. În declarațiile făcute presei aceasta a mărturisit că nu vrea să înregistreze duete și că următorul album nu va apărea foarte curând, luând în considerare faptul că inspirația sa vine din încheierea dureroasă a unor relații, iar la momentul actual este extrem de fericită alături de iubitul său, Simon Konecki, cei doi având deja împreună un copil.

Întotdeauna există însă și excepții, iar în cazul lui Adele numele excepției este Robbie Williams. Conform publicației The Sun, artista britanică a recunoscut cu ceva timp în urmă că i-ar surâde ideea unei colaborări cu Robbie. "Dacă aș putea să aleg pe oricine - Robbie? Oricând."

Totodată surse interne au declarat că cei doi au început să discute deja despre un single pe care să îl înregistreze împreună.

"Adele și Robbie se înțeleg de minune. Sunt prieteni buni și au discutat în detaliu despre o viitoare colaborare cât au stat în LA, în perioada de dinainte de decernarea premiilor Oscar. Au vorbit despre mai multe idei, dar nu s-au hotărât încă asupra piesei pe care o vor alege pentru duet. Discuțiile sunt încă în stadiul incipient."

Acesta ar fi primul duet al lui Adele și al cincilea al lui Robbie, după cel cu Kylie Minogue pentru piesa "Kids", cu Nicole Kidman pentru "Something Stupid", cu Rupert Everett si Jane Horrocks pentru "Swing When You’re Winning" și duetul virtual cu Frank Sinatra.

De asemenea, câștigarea Oscarului de anul acesta se pare că îi va aduce artistei britanice încă o colaborare. Producătorii peliculei "Skyfall" sunt hotărăți să lucreze cu Adele și la coloana sonoră a următorului film Bond. Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla dintr-un articol anterior.

Adele - "Skyfall" live la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2013

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending