Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Adele și Robbie Williams vor înregistra o piesă în duet, susțin surse interne

Adele se află în discuții cu Robbie Williams pentru a înregistra o piesă în duet, susțin surse apropiate celor doi. Deși artista britanică a refuzat până acum să colaboreze cu alți colegi de breaslă, se pare că Robbie este o excepție de la regulă.
Adele și Robbie Williams, posibil duet

Adele și Robbie Williams, posibil duet

Adele se află în discuții cu Robbie Williams pentru a înregistra o piesă în duet, susțin surse apropiate celor doi. Deși artista britanică a refuzat până acum să colaboreze cu alți colegi de breaslă, se pare că Robbie este o excepție de la regulă. Conform unor declarații ajunse în presa internațională, cei doi vor înregistra împreună un single ce va fi inclus pe următorul album Robbie Williams. 

Adele și Robbie Williams, posibil duet

Adele și Robbie Williams, posibil duet

Cu un album ce s-a vândut în doi ani în peste 26 de milioane de exemplare și un Oscar câștigat pentru cel mai bun soundtrack, Adele se înscrie în lista artiștilor cu care aproape oricine și-ar dori o colaborare. Suprinzător, însă, artista britanică nu pare să-și dorească să profite de acest statut. În declarațiile făcute presei aceasta a mărturisit că nu vrea să înregistreze duete și că următorul album nu va apărea foarte curând, luând în considerare faptul că inspirația sa vine din încheierea dureroasă a unor relații, iar la momentul actual este extrem de fericită alături de iubitul său, Simon Konecki, cei doi având deja împreună un copil.

Întotdeauna există însă și excepții, iar în cazul lui Adele numele excepției este Robbie Williams. Conform publicației The Sun, artista britanică a recunoscut cu ceva timp în urmă că i-ar surâde ideea unei colaborări cu Robbie. "Dacă aș putea să aleg pe oricine - Robbie? Oricând."

Totodată surse interne au declarat că cei doi au început să discute deja despre un single pe care să îl înregistreze împreună.

"Adele și Robbie se înțeleg de minune. Sunt prieteni buni și au discutat în detaliu despre o viitoare colaborare cât au stat în LA, în perioada de dinainte de decernarea premiilor Oscar. Au vorbit despre mai multe idei, dar nu s-au hotărât încă asupra piesei pe care o vor alege pentru duet. Discuțiile sunt încă în stadiul incipient."

Acesta ar fi primul duet al lui Adele și al cincilea al lui Robbie, după cel cu Kylie Minogue pentru piesa "Kids", cu Nicole Kidman pentru "Something Stupid", cu Rupert Everett si Jane Horrocks pentru "Swing When You’re Winning" și duetul virtual cu Frank Sinatra.

De asemenea, câștigarea Oscarului de anul acesta se pare că îi va aduce artistei britanice încă o colaborare. Producătorii peliculei "Skyfall" sunt hotărăți să lucreze cu Adele și la coloana sonoră a următorului film Bond. Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla dintr-un articol anterior.

Adele - "Skyfall" live la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2013

Citește mai multe despre AdeleRobbie Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dorian și Vlad (LaLa Band) devin DJ-i ProFM pentru emisiunea "LaLa Nation"

Dorian și Vlad de la LaLa Band vor prezenta alături de DJ GreeG "LaLa Nation", cea mai nouă emisiune la...

Închide