Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Adele este dorită pentru soundtrack-ul următorului film James Bond

Adele și James Bond sunt o echipă de succes. Producătorii vor să repete "rețeta" și Adele să interpreteze soundtrack-ul următorului film cu agentul 007.
Adele a câștigat Premiul Oscar pentru Cel Mai Original Soundtrack 2013

Adele a câștigat Premiul Oscar pentru Cel Mai Original Soundtrack 2013

Urmărește-ne pe

Succesul lui Adele cu soundtrack-ul "Skyfall" pentru filmul cu James Bond lansat la sfârșitul lui 2012 i-a cucerit pe producătorii peliculei, care sunt hotărăți să lucreze cu artista și la coloana sonoră a următorului film cu agentul 007. Piesa, compusă de Paul Epworth împreună cu Adele, a câștigat anul acesta Premiul Oscar pentru Cel Mai Original Sountrack, Premiul Golden Globe și Premiul BRIT pentru Cel Mai Bun Single Britanic.

Adele cu Premiul Oscar pentru Cel Mai Original Soundtrack - Skyfall - James Bond 2013

Adele cu Premiul Oscar pentru Cel Mai Original Soundtrack - Skyfall - James Bond 2013 (Foto: www.facebook.com)

"Producătorii sunt extaziați de cât de bine a fost primit cântecul și speră ca prezența lui Adele pe viitorul film să aibă același succes", a declarat o sursă citată de The Sun.

În ceea ce privește un nou material din partea artistei, lucrurile sunt incerte. Adel a declarat că a început să lucreze la un LP nou și că este nerăbdătoare să-l lanseze. În același timp, aceasta a precizat că piesele vor apărea doar atunci când va avea despre ce să cânte și când vor fi gata, oricând înseamnă asta. Poate Adele ne dezorientează cu declarații ambigue în mod intenționat, caca lansarea viitorului LP să fie o adevărată supriză.

Cu numai 2 albume înregistrare, Adele a bătut record după record în vânzări în Regatul Unit și America într-un timp extrem de scurt. În decembrie 2012, discul "21" a devenit al 4-lea cel mai de succes material al tuturor timpurilor în Regatul Unit, surclasând celebrul "(What's The Story) Morning Glory" al lui Oasis. În ianuarie 2013, a fost numit pentru al doilea an la rând cel mai vândut album din Statele Unite. Artista reprezintă o adevărată comoară pentru casa de discuri XL Recordings care a semnat cu aceasta încă din 2006. Încrederea pe care au avut-o în Adele le-a adus până în octombrie 2012 un profit de peste 60 de milioane de dolari.

Adele - "Skyfall" Live Premiile Oscar 2013

Citește mai multe despre Adele
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Şuie Paparude va concerta în cadrul festivalului SXSW din Texas - VIDEO

Formaţia Şuie Paparude va susţine două reprezentaţii live pe 12 şi 16 martie 2013, în cadrul festivalului internaţional SXSW 2013,...

Închide