Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

AC/DC și The Rolling Stones, posibile concerte la București în 2014

AC/DC și The Rolling Stones ar putea concerta la București în 2014. Trupele pregătesc turnee aniversare și sunt șanse ca Marcel Avram să le aducă în România

Publicat

pe

AC/DC
AC/DC

UPDATE: Turneul AC/DC "Rock Or Bust World Tour 2015" va demara în mai 2015, iar șansele ca trupa să revină în România sunt mari. Materialul de mai jos rămâne valabil în privința australienilor, cu un decalaj de un an de zile. Urmăriți InfoMusic.ro pentru a afla primii eventuala confirmare. Datele turneului AC/DC sunt disponibile aici.

Anul 2014 ar putea fi unul ideal pentru iubitorii de rock și muzică live. În cadrul conferinței susținute de D&D East Entertainment, cunoscutul promoter Marcel Avram a declarat că se află în discuții atât cu AC/DC, cât și The Rollings Stones, care pregătesc turnee aniversare pentru următorii ani. Acesta va organiza cu siguranță o parte din concertele din Europa și este posibil să aducă cele 2 trupe emblematice și în România.

Posibil concert AC/DC la București în 2014

Cu toate că scopul inițial al întâlnirii a fost dezbaterea concertelor din această vară: Sting și invitații speciali, festivalul Rock the City, pentru care s-au anunțat nume noi și concertul Iron Maiden, dezvăluit cu o zi înainte, Marcel Avram a vorbit și despre posibile concerte în 2014, iar AC/DC, una dintre trupele sale preferate, a apărut în discuție. Se știe deja că formația vrea să lanseze cât mai curând un nou album și că intenționează să pornească într-un nou turneu mondial cu ocazia aniversării a 40 de ani activitate, iar Avram a lăsat de înțeles că  este foarte posibil ca România să fie inclusă pe listă.

Trupa AC/DC (Brian Johnson, Malcom Young, Angus Young, Phil Rudd)

Trupa AC/DC (Brian Johnson, Malcom Young, Angus Young, Phil Rudd) │ FOTO: www.acdc.com

"Nu uitați că anul acesta este aniversarea lui AC/DC de 40 de ani și nu au ieșit încă cu albumul. Sperăm să iasă în septembrie și apoi o să se facă pregătiri pentru turneu" - Marcel Avram

AC/DC a venit pentru prima dată în România în 2010, când a strâns peste 60.000 de fani în Piața Constituției. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a materialului "Black Ice" lansat în octombrie 2008. Punerea în scenă a fost una excepțională, intro-ul și locomotiva imensă au fost câteva dintre elementele incredibile din spectacol. Membrii formației au mărturisit că nu va fi ușor să egaleze show-ul de atunci, dar vor încerca în mod sigur.

Posibil concert The Rolling Stones la București în 2014

Un alt turneu aniversar ce se anunță pentru următorii 2 ani este cel susținut de The Rolling Stones, care a sărbătorit 50 de ani de activitate în 2012. The Rolling Stones a lansat în noiembrie albumul "Grrr!", o compilație cu cele mai bune hituri ale trupei, care include și 2 piese noi, "Doom and Gloom" și "One More Shot". Dacă celebra formație va mai vizita România rămâne de văzut, Marcel Avram arătându-se reticent cu privire la organizarea unui astfel de concert pe plaiurile mioritice.

rolling-stones

The Rolling Stones │ FOTO: www.rollingstones.com

"Rolling Stones este, cum se spune în România, altă mâncare de pește. În Germania, Rolling Stones o să cânte. Asta este clar, m-am înțeles cu ei...Pentru România!?... Cer prea mulți bani și nu putem să fim filantropii țării... Am investit așa de mult în țara asta... Dar Rolling Stones mi se pare că...nu știu...Dacă vine Rolling Stones aici trebuie mulți bani și ei vor să facă numai indoors. În Germania fac numai indoors. Avem un oraș (n.r. Dusseldorf) unde avem un club de fotbal și acolo se află un stadion acoperit unde ai 40-50 de mii de locuri... asta este altă afacere... În România nu avem nici o sală adevărată de 10.000 de locuri... Dar nu se știe... există posibilitatea" - Marcel Avram

Cei de la The Rolling Stones au venit în România prima dată în 2007, când au concertat pe stadionul Lia Manoliu (înainte de a fi transformat în Arena Națională). Cei peste 50.000 de oameni prezenți la eveniment s-au delectat cu cele mai cunoscute piese ale formației în cadrul unui spectacol incredibil, din care nu a lipsit celebra scenă mobilă, care a impresionat fanii din întreaga lume la vremea respectivă.

VIDEO: The Rolling Stones, Live la București (2007)

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending