Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

10000 de bilete vândute la Rammstein, 3 noi trupe anunțate la Rock The City

Organizatorii Rock The City 2013 au anunțat trei noi trupe care vor cânta în a doua zi a festivalului. este vorba despre Trivium, Enslaved și Spineshank.
Trivium-Enslaved-Spineshank

Trivium-Enslaved-Spineshank

Organizatorii festivalului Rock The City 2013 au oferit noi informații despre evenimentul care va avea loc pe 27 și 28 iulie, la Romexpo. Astfel noile formații confirmate sunt Trivium, Enslaved și Spineshank care vor concerta în a doua zi alături de Bullet For My Valentine și Rammstein. Prima zi va fi dedicată rockului autohton, momentan fiind negocieri cu mai multe trupe de la noi din. confirmările vor sosi pe parcursul lunilor viitoare.

Trivium-Enslaved-Spineshank

Trivium / Enslaved / Spineshank

10.000 de bilete vândute la Rock The City 2013

Până în prezent s-au vândut 10.000 de bilete, potrivit declarației lui Marcel Avram în cadrul conferinței de presă din 19 martie. Rammstein a fost motorul acestor vânzări. Promoterul speră să atingă cifra de 20-25 de mii de spectatori la festivalul din 27-28 iulie. Marcel Avram are o relație specială cu trupa nemțească pe care a adus-o la Romexpo și în 2010 la Sonisphere. Acesta organizează concerte pentru Rammstein și în Bulgaria (Sofia), Serbia (Belgrad), Singapore, Australia și India. Show-ul din acest an va fi diferit față de ceea ce au văzut românii în 2010, după cum ne-a spus și Lenți Chiriac în materialul video de mai jos.

Conferinta de presa Marcel Avram, D&D East Ent, Lenti Chiriac

Conferinta de presa Marcel Avram, D&D East Ent, Lenti Chiriac

Biletele pentru festivalul Rock The City sunt disponibile prin rețeaua Eventim.

VIDEO: Rock The City 2013 - conferința de presă

Trivium, Enslaved și Spineshank la Rock The City

Trivium, formație originară din Florida, SUA, este apreciată în mod special pentru faptul că reușește să imprime melodicitate unor riff-uri de heavy metal, lucru pe care nu multe formații metal din zilele noastre mai reușesc să îl facă. În plus, fanii apreciază prestațiile live electrizante și mai ales diferite de ale altor formații de gen.

Trupa a fost înființată în anul 2000 în orașul Orlando, iar după numai șase ani de activitate, a fost invitată să cânte pe aceeași scenă cu Metallica și Korn. Grație prestației live de excepție, prestigioasa revistă Metal Hammer a acordat trupei titlul de Best Live Band la Metal Hammer Golden God Awards 2006. Trivium are cinci albume la activ și lucrează intens la cel de-al șaselea. Noul material urmează să apară în vara acestui an, chiar inainte de festivalul Rock The City.

Trivium - Watch The World Burn

Formația norvegiană Enslaved a luat ființă în 1991 în orașul Sveio din Norvegia iar albumul de debut, intitulat "Vikingligr Veldi", a apărut trei ani mai târziu. La început versurile trupei erau în islandeză și norvegiana veche pentru ca mai târziu acestea să fie în engleză. Enslaved a lansat 12 albume de studio, ultimul apărut anul trecut sub numele de "RIITIIR".

Enslaved - Thoughts Like Hammers

Spineshank este o formație americană de al noului val nu metal care s-a format în 1996. Albumul de debut, "Strictly Diesel", a apărut doi ani mai târziu iar în 2004 au primit prima nominalizare la premiile Grammy pentru piesa "Smothered". Ultimul album, cel de-al 4-lea din carieră poartă numele "Anger Denial Acceptance" și a fost lansa la jumătatea anului trecut prin intermediul casei de discuri Century Media.

Spineshank - Nothing Left For Me

Rammstein este catalogată ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume și a atras atenția unor mari regizori de film, care au implicat formația în diverse proiecte. Rammstein atrage atât prin formă, cât și prin conținut, piesele având mesaje puternice, pline de subtilitate și metafore ce ating probleme ale societății. În afară de numeroase efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, Rammstein știe să se apropie de public făcându-l, practic, parte din spectacol.

Rammstein - Ich Will

Festivalul Rock The City a adus de-a lungul celor cinci ediții care s-au desfășurat la București cele mai mari nume ale rock-ului modial ca Metallica, Rammstein, MEgadeth, Judas Priest, Whitesnake, Guns N Roses, Evanescence, Queensryche, Limp Bizkit, Slayer, etc.

Citește mai multe despre EnslavedRammsteinTrivium
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
GuerriLIVE se mută în Energiea. Primul concert: Vița de Vie - VIDEO

Guerrilive Acoustic Session va fi produsă în Energiea si va fi transmisă live pe Radio Guerrilla, accesul publicului având loc...

Închide