Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Zdob și Zdub a dus hardcore-ul moldovenesc în mall - VEZI FOTO

Moldovenii de la Zdob și Zdub au petrecut seara de Valentine’s Day în compania a peste 1000 de fani afectuoși, pe care i-au tratat cu hardcore moldovenesc.
Roman Iagupov, solistul ZDOB SI ZDUB

Roman Iagupov, solistul ZDOB SI ZDUB

Moldovenii de la Zdob și Zdub au petrecut seara de Valentine’s Day în compania a peste 1000 de fani afectuoși, pe care i-au tratat cu hardcore moldovenesc într-un concert excepțional. Evenimentul s-a desfășurat în jurul patinoarului din mall-ul AFI Palace Cotroceni, loc ce s-a dovedit neîncăpător.

Concert ZDOB SI ZDUB in AFI Cotroceni

Concert ZDOB SI ZDUB in AFI Cotroceni

Cei șase băieți au cântat piese de pe noul album, "Basta Mafia": "Trece Vremea Omului", "Dunărea", "Lângă Codrii de Aramă", "Om cu Inima de Lemn" - interpretată în premieră, și evident, "Moldovenii s-au născut", cel mai nou single Zdob si Zdub, lansat la MediaPro Music. Discul "Basta Mafia" conține 13 piese și 2 track-uri bonus.

Zdob și Zdub a cântat și "Everybody in The Casa Mare", o piesă foarte cunoscută și apreciată de publicul din România, moment în care solistul Roman Iagupov a coborat de pe scena și s-a urcat pe una dintre mesele din mall pentru a fi mai aproape de fani.

Ziua Îndrăgostiților și muzica Zdob și Zdub au dat curaj unei cereri în casătorie

"All you need is love! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, trăiască dragostea și muzica din suflet. Vă mulțumim că sunteți cu noi, suntem bucuroși să fim aici în seara aceasta", le-a spus Roman celor prezenți la concert. Inspirat de acest mesaj, un tânar din public a urcat pe scenă după spectacol și și-a cerut iubita de soție, în aplauzele celor de față.

Cerere in casatorie dupa concertul Zdob si Zdub din AFI

Cerere in casatorie dupa concertul Zdob si Zdub din AFI

După concert, Zdob și Zdub a susținut și o sesiune de autografe. Timp de mai bine de 2 ore, artiștii de peste Prut au oferit autografe celor care au dorit o amintire de la concert.

Roman Iagupov, solistul ZDOB SI ZDUB

Roman Iagupov, solistul ZDOB SI ZDUB

"Publicul a fost extrem de cald, ne-a plăcut foarte mult. Pentru noi, acest concert a fost ca un examen, am vrut să vedem dacă noile piese plac oamenilor, iar reacția lor a fost una extraordinară. Este un moment important pentru noi și suntem extrem de fericiți", a mai spus Roman.

Concertul Zdob și Zdub a făcut parte din Campania ProFm Love Session și a fost transmis live atât pe ProFM, cât și pe Facebook.

VIDEOCLIP: Zdob si Zdub - Moldovenii s-au născut

Poze de la întâlnirea cu Zdob și Zdub din AFI

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
HIM lansează noul album în luna aprilie

HIM, una dintre cele mai de succes formații din istoria Finlandei, revine în atenția fanilor cu un nou album intitulat...

Închide