Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Zdob și Zdub a dus hardcore-ul moldovenesc în mall - VEZI FOTO

Moldovenii de la Zdob și Zdub au petrecut seara de Valentine’s Day în compania a peste 1000 de fani afectuoși, pe care i-au tratat cu hardcore moldovenesc.
Roman Iagupov, solistul ZDOB SI ZDUB

Roman Iagupov, solistul ZDOB SI ZDUB

Moldovenii de la Zdob și Zdub au petrecut seara de Valentine’s Day în compania a peste 1000 de fani afectuoși, pe care i-au tratat cu hardcore moldovenesc într-un concert excepțional. Evenimentul s-a desfășurat în jurul patinoarului din mall-ul AFI Palace Cotroceni, loc ce s-a dovedit neîncăpător.

Concert ZDOB SI ZDUB in AFI Cotroceni

Concert ZDOB SI ZDUB in AFI Cotroceni

Cei șase băieți au cântat piese de pe noul album, "Basta Mafia": "Trece Vremea Omului", "Dunărea", "Lângă Codrii de Aramă", "Om cu Inima de Lemn" - interpretată în premieră, și evident, "Moldovenii s-au născut", cel mai nou single Zdob si Zdub, lansat la MediaPro Music. Discul "Basta Mafia" conține 13 piese și 2 track-uri bonus.

Zdob și Zdub a cântat și "Everybody in The Casa Mare", o piesă foarte cunoscută și apreciată de publicul din România, moment în care solistul Roman Iagupov a coborat de pe scena și s-a urcat pe una dintre mesele din mall pentru a fi mai aproape de fani.

Ziua Îndrăgostiților și muzica Zdob și Zdub au dat curaj unei cereri în casătorie

"All you need is love! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, trăiască dragostea și muzica din suflet. Vă mulțumim că sunteți cu noi, suntem bucuroși să fim aici în seara aceasta", le-a spus Roman celor prezenți la concert. Inspirat de acest mesaj, un tânar din public a urcat pe scenă după spectacol și și-a cerut iubita de soție, în aplauzele celor de față.

Cerere in casatorie dupa concertul Zdob si Zdub din AFI

Cerere in casatorie dupa concertul Zdob si Zdub din AFI

După concert, Zdob și Zdub a susținut și o sesiune de autografe. Timp de mai bine de 2 ore, artiștii de peste Prut au oferit autografe celor care au dorit o amintire de la concert.

Roman Iagupov, solistul ZDOB SI ZDUB

Roman Iagupov, solistul ZDOB SI ZDUB

"Publicul a fost extrem de cald, ne-a plăcut foarte mult. Pentru noi, acest concert a fost ca un examen, am vrut să vedem dacă noile piese plac oamenilor, iar reacția lor a fost una extraordinară. Este un moment important pentru noi și suntem extrem de fericiți", a mai spus Roman.

Concertul Zdob și Zdub a făcut parte din Campania ProFm Love Session și a fost transmis live atât pe ProFM, cât și pe Facebook.

VIDEOCLIP: Zdob si Zdub - Moldovenii s-au născut

Poze de la întâlnirea cu Zdob și Zdub din AFI

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
HIM lansează noul album în luna aprilie

HIM, una dintre cele mai de succes formații din istoria Finlandei, revine în atenția fanilor cu un nou album intitulat...

Închide