Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Vița de Vie lansează albumul "Acustic"

Formația bucureșteană Vița de Vie va lansa pe 8 aprilie, în cadrul unui concert extraordinar la Teatrul Național București, cel de-al 8-lea album intitulat "Acustic".
Vița de Vie

Vița de Vie

Formația bucureșteană Vița de Vie va lansa pe 8 aprilie, în cadrul unui concert extraordinar la Teatrul Național București, cel de-al 8-lea album intitulat "Acustic". Obișnuiți cu  concertele lor dinamice și pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Vița de Vie, fanii vor descoperi de data aceasta o cu totul altp stare. Instrumentele naturale precum, pianul, chitările acustice, violoncelul, contrabasul, elementele etnice de percuție și suflat iau locul zgomotoaselor chitări electrice și reprezinta noul arsenal cu care Vița de Vie îți reinventeaza vechiul repertoriu.

Vita de Vie- formula noua

Pornind de la clasicul "Unplugged", "Acustic" înseamnă cele mai bune melodii Vița de Vie, strânse în decursul celor 16 ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova. Cine și-ar fi imaginat vreodată că "Basul și cu toba mare" poate "să stea în picioare" și să sune atât de bine în varianta Swing. Întreaga experiență acustică este concepută ca un spectacol și o sărbatoare a muzicii, pornind de la sunet, scenografie, video proiectii și lumini până la lumânări și covoare persane, totul în compania unor muzicieni de excepție.

Albumul "Acustic" conține 13 melodii și se bucură de sprijinul unor invitati de marcă: Răzvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu și Eugen Caminschi. Evenimentul din data de 8 aprilie de la Teatrul Național se dorește a fi la fel de unic ca și albumul în sine, o fuziune între rafinament, bun gust, senzorial și muzica dusă la nivel de arta.

Biletele pentru concertul Vița de Vie - Acustic  se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro/bilete/, www.metalhead.ro/bilete/, iar în format fizic la casa de bilete de la Teatrul Național, Cinema Patria, Magazinul Unirii și Librăria Eminescu la următoarele prețuri:

  • 60 de lei – categoria C
  • 80 de lei – categoria B
  • 100 de lei – categoria A

Vița de vie - Sunetul Mai Tare

Citește mai multe despre Vita de Vie
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Within Temptation la festivalul ARTmania 2013

Festivalul ARTmania a anuntat primul headliner pentru editia din acest an - Within Temptation, una dintre cele mai faimoase trupe...

Închide