Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Viky Red dedică fanilor noua piesă "Deep Into Your Heart" - VIDEOCLIP

Viky Red a lansat "Deep Into Your Heart", o nouă piesă ce reprezintă o declarație de dragoste. Cântecul este un tribut adus fanilor săi.
Viky Red

Viky Red

Viky Red a lansat noua piesă "Deep Into Your Heart", care se bucură și de un videoclip cu interpretarea live a artistului alături de band-ul său. Momentul a fost înregistrat la Sala Palatului, când Viky a încălzit publicul în deschiderea concertului Vunk. Melodia va fi inclusă pe albumul de debut, la care se lucrează intens.

Viky Red

Viky Red

Iubirea reprezintă o sursă de inspirație permanentă pentru Viky Red, iar aceasta nu lipsește din noul cântec. În "Deep Into Your Heart" artistul cântă despre dragostea adevărată care nu dispare în lupta cu incertitudinea sau cu influența celor din exterior. În esență, piesa este o frumoasă declarație de dragoste.

"Deep Into Your Heart" vorbește despre perseverența celui îndrăgostit de a menține relația, de a dovedi persoanei iubite că povestea lor de dragoste merită lupta. Este acea perioadă care mai devreme sau mai târziu apare în viața fiecăruia, o perioadă în care ești măcinat de temeri și incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubește sau nu te mai iubește? Și despre momentul acela decisiv în care hotărăști să lupți pentru dragostea ta", a declarat Viky Red.

Starea pozitivă transmisă de artist prin piesă face ca fiecare dintre noi să zâmbim și să ne deschidem inima, indiferent de "statutul amoros". Linia melodică a fost compusă chiar de Viky, versurile sunt semnate de Chris Jacob, iar de producție s-a ocupat Secuem.

Viky Red - "Deep Into Your Heart"

În decembrie anul trecut, Viky Red a realizat o minunată colaborare cu Aylin, care pregătește de asemenea, lansarea albumului de debut. Piesa se numește "Better" și se bucură de un videoclip simplu , dar de impact.

După numeroase colaborări și experimente pe plan muzical, printre care menționăm Sonichouse, Viky s-a alăturat binecunoscutei formații Morandi, ca instrumentist, având astfel ocazia să cânte pe aceeași scenă cu artiști renumiți precum 30 Seconds to Mars sau Jennifer Lopez și să acopere o mulțime de țări în concerte, precum Regatul Unit, Rusia, Spania, Italia, Grecia sau Țările Baltice.

Citește mai multe despre Viky Red
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă două piese noi de la Justin Timberlake - VIDEO

Justin Timberlake a interpretat la petrecerea Super Bowl 2 piese noi de pe albumul "The 20/20 Experience" - "Little Pusher...

Închide