Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Valentine's Day a trecut, dar a lăsat în urmă Praf În Ochi - "Pentru Tine" - VIDEOCLIP

Chiar dacă au luat o pauză din sfera muzicală românească, formația Praf În Ochi a rămas alături de fani. Cu o piesă sensibilă de Valentine's Day și un videoclip original, băieții revin aproape de inimile ascultătorilor.
Praf in ochi

Praf in ochi

Chiar dacă au luat o pauză din sfera muzicală românească, formația Praf În Ochi a rămas alături de fani. Cu o piesă sensibilă de Valentine's Day și  un videoclip original, băieții revin aproape de inimile ascultătorilor. De remarcat este scenariul și partea de producție video a clipului "Pentru tine", interacțiunea dintre membrii trupei fiind "intermediată" de tablete și telefoane mobile. Băieții pregătesc o relansare oficială și un concept nou de trupă undeva la sfârșitul lunii martie, ce promite să surprindă fanii.

Praf in ochi

Praf in ochi

După o pauză de aproximativ 3 ani, trupa Praf În Ochi revine cu un nou videoclip. Sound-ul este diferit, băieții alunecând din zona rock spre cea pop. Componența formației a suferit și ea modificări, membrii actuali fiind: Ionuț (vocal), Tibi (chitară) și Ștefan (chitară).

"Mulțumim tuturor celor ce încă ne sunt alături și ne apreciază muzica, ce încă simt să rezoneze cu ce înseamnă P.I.O. ! În semn de recunostință, vă oferim o nouă creație Praf În Ochi ! Sperăm să vă placă și să o împărtășiți cu persoanele pentru care simțiți ceva special"

Balada "Pentru tine" este pusă în valoare de un videoclip inedit în care tehnologia e pusă în slujba artei. Totodată prin intermediul acestui videoclip este promovat și brandul eMag.

Praf în Ochi (PIO) s-a format în 2001, trupa abordând la început stilurile cross over și nu-metal cu inserție de elemente electro. La început formația era alcătuită din : O.D. ( Ionuț Radu), Tibi ( Tibi Topor) , Alex (Ce acum e in zero ), Oxi (Dj’ul din zero ), Lazăr (Din Animal X). Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără "O mie de gânduri" , "Înnebunesc", "Shoc" și "În mintea mea".

Praf În Ochi - "Pentru Tine"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nepoata lui Santana concurează cu Electric Fence, Tudor Turcu și Robert Turcescu la Eurovision România - AUDIO

Eurovision 2013 avansează către etapa semifinalelor cu 32 de piese. Printre concurenții care s-au remarcat se numără Renee Santana, Tudor...

Închide