Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Următorul album Muse va apărea peste câțiva ani, apreciază bateristul formației

Deși au început deja să discute despre următorul material discografic, Muse va lua o pauză de câțiva ani până la compunerea unui nou album, apreciază bateristul formației, Dominic Howard.
Muse

Muse

Într-un interviu acordat recent, bateristul de la Muse, Dominic Howard, a mărturisit că el și Matt (Bellamy) au început deja să discute despre următorul material discografic. Deși nu s-au gândit încă la compoziții muzicale, un nou album se află deja în agenda formației, prioritatea trupei fiind totuși concertele pe care le au de susținut în viitorul apropiat. Astfel, Dominic apreciază că vor mai trece câțiva ani până la următoarea lansare de album.

Muse

Muse (Foto: www.facebook.com)

Cunoscuți pentru rigurozitatea cu care compun și înregistrează albume, membrii Muse au luat întotdeauna pauzele pe care le-au considerat necesare revenirii pe piață cu un sound fresh. Astfel, ultimele 4 albume au fost lansate la o distanță de câte 3 ani, apariția pe piață a ultimului disc, "The 2nd Law", având loc în octombrie 2012. Conform declarațiilor lui Dominic Howard, bateristul trupei, până la următorul album vor mai trece alți câțiva ani, o perioadă exactă fiind încă prematur de estimat.

"Eu și Matt am tot discutat cu diferite ocazii despre ce vom face mai departe, cum vom proceda, ce ar trebui să luăm în considerare pentru viitorul muzical al formației. Nu am vorbit încă despre idei pentru piese noi, ci despre modul în care vom aborda următoarele compoziții. Vom fi plecați în turneu în următoarele 14 luni, sau poate chiar mai mult, așa încât agenda noastră este destul de încărcată. Credem că este important să încheiem capitolul promovării acestui album și abia după aceea să ne apucăm de compus muzică nouă. Așa ne asigurăm că ceea ce vom produce în continuare va fi fresh și diferit. Cred că vor mai trece câțiva ani până la următoarea lansare de album", a mărturisit Dominic Howard pentru www.ultimate-guitar.com.

Ultimul material discografic al trupei a fost bine primit în rândul audienței. Muse a primit două nominalizări la premiile Grammy la categoriile "Best Rock Album" și "Best Rock Song" (pentru piesa "Madness"), iar la Brit Awards alte două, pentru "Best British Group" și" Best Live Act". Recent formația a anunțat că se află pe lista celor care vor cânta la festivitatea de decernare a Brit Awards, ce va avea loc pe 20 februarie. Muse va interpreta piesa "Supremacy", prestația urmând a fi susținută de orchestră și cor. Până la acest eveniment, ce se anunță a fi unul de zile mari, vă invităm să urmăriți un lyric video al melodiei, dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni.

Muse - "Supremacy" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Suede a lansat clipul piesei "It Starts And Ends With You" - VIDEOCLIP

După recenta lansare a piesei “Barriers”, formația britanică Suede revine în atenția fanilor cu un nou videoclip,"It Starts And Ends...

Închide