Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Turneu European Fleetwood Mac

Formația britanică Fleetwood Mac va începe în luna septembrie 2013 un nou turneu European, până în prezent fiind confirmate 17 date.

Publicat

pe

Fleetwood Mac
Fleetwood Mac

La 3 ani de la ultimul turneu, membrii Fleetwood Mac au confirmat revenirea pe scenă și vor pleca începând cu luna aprilie într-un turneu Nord American iar in luna septembrie trupa va concerta în Europa. Formația a sărbătorit recent 35 de ani de la apariția albumului "Rumours" prin lansarea ediției aniversare a discului.

Ediția standard conține pe lângă albumul complet remasterizat, al doilea CD cu 12 piese live înregistrate în timpul turneului mondial din 1977 plus un disc cu 16 piese care au fost compuse cu ocazia albumului dar care nu au mai fost incluse în cele din urmă pe disc. Ediția deluxe are în plus un CD cu multe înregistrări demo, DVD-ul "The Rosebud Film", care este un documentar despre cum a fost realizat "Rumors" și albumul în format vinil.

Fleetwood Mac

De la turneul "Unleashed" din 2009, formația britanică nu au mai susținut niciun concert, o parte din membri ocupându-se în perioada de pauză a trupei de proiecte personale. Datele turneului european confirmate până în prezent sunt următoarele:

20 Sept Dublin, Ireland - O2 Dublin
24 Sept London, UK - O2 Arena
29 Sept Birmingham, UK - LG Arena
1 Oct Manchester, UK - Manchester Arena
3 Oct Glasgow, UK - The Hydro
6 Oct Cologne, Germany - Lanxess Arena
7 Oct Amsterdam, Netherlands - Ziggo Dome
9 Oct Antwerp, Belgium - Sport Palais
11 Oct Paris, France - Bercy
13 Oct Zurich, Switzerland - Hallenstadion
14 Oct Stuttgart, Germany - Schleyerhalle
16 Oct Berlin, Germany - O2 World
18 Oct Herning, Denmark - Jyske Bank Boxen
20 Oct Oslo, Norway - Spektrum
23 Oct Stockholm, Sweden - Globen
25 Oct Helsinki, Finland - Hartwell Areena

Din 1967, anul înființării, Fleetwood Mac a lansat 17 albume, 69 de single-uri și 12 videoclipuri iar în 1998 a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Fleetwood Mac - Dreams

Trending