Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa URMA celebrează 10 ani de activitate - VIDEO

URMA, a fost inițiată ca un proiect de muzică alternativă de către Mani Gutău. Aniversarea celor 10 ani de existență va fi sărbătorită alături de public.

Publicat

pe

Poster aniversar semnat de Paul Mureșan - volunatar Tășuleasa Social
Poster aniversar semnat de Paul Mureșan - volunatar Tășuleasa Social

Acum 10 ani, în luna martie, se înființa trupa URMA, ca un proiect de muzică alternativă inițiat de Mani Gutău. Aniversarea va fi marcată prin cel puțin trei concerte anunțate pentru luna martie în The Silver Church din București, Euphoria Music Hall din Cluj și în Daos din Timișoara.

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Formația a lansat până acum trei albume - “Nomad Rhymes” ( 10 Decembrie 2004 ), “Anger as a Gift”(1 Octombrie 2005) și “Trend Off”( 10 Decembrie 2007 ). Copertele acestor materiale, serigrafia CD-urilor, afișele, machetele de presă și tricourile URMA poartă semnătura lui Cristian Ioan Gutău. În componența trupei îi veți regăsi în prezent pe: Mani Gutău – voce, chitară, Dominic Csergo – tobe, Sorin Erhan – bass, Jimmy Cserkesz – chitară, Luis Angel Palomino -saxofon plus flaut și Ati Panaitescu - percuție.

Poster aniversar semnat de Paul Mureșan - voluntar Tășuleasa Social

Politica URMA este foarte clară şi extrem de bine primită de public: Recitaluri, fără trupe în deschidere și reprezentații live de peste 150 de minute. 

Cel mai recent material discografic, ''Lost End Found'', va fi lansat în curând și reprezintă o adevărată premieră în cariera trupei în ceea ce privește linia melodică a pieselor și prezentarea grafică. Cu un sound mult mai elaborat, îmbogățit cu riff-uri de chitară electrică și influențe de jazz alternativ, întregul album este conceput sub forma unei cărți cu poze, versuri și texte reprezentative pentru muzica trupei.

Aniversarea celor 10 ani de existență va fi sărbătorită alături de public, în concertele care vor marca acest moment:

  • 28 Martie - The Silver Church /București
  • 29 Martie - Euphoria Music Hall / Cluj
  • 30 Martie - Daos / Timișoara

Dacă nu mai aveți răbdare până luna viitoare, URMA va concerta săptămâna viitoare, pe 28 februarie, în premieră la Club Control din București, după ora 22:00. Mai jos, puteți urmări videoclipul primului single de pe "Lost End Found", piesa "Terminus" devenind în scurt timp una dintre cele mai iubite din repertoriul trupei.

Video Oficial: URMA - Terminus

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 28 februarie 2013

URMA

Loc
Club Control

Trending