Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Trupa Proconsul a fost implicată într-un accident auto

Membrii formației Proconsul au fost implicați într-un accident auto în timp ce se deplasau spre Suceava pentru a susține un concert. Incidentul a avut loc între Roşiori şi Vadu Moldovei, mașina răsturnându-se într-un șanț pe marginea DN2.

Publicat

pe

Proconsul │ FOTO: www.facebook.com

Membrii formației Proconsul au fost implicați vineri, 8 februarie, într-un accident auto în timp ce se deplasau spre Suceava pentru a susține un concert. Incidentul a avut loc între localitățile Roşiori şi Vadu Moldovei, mașina răsturnându-se într-un șanț pe marginea DN2.

Proconsul

Proconsul │ FOTO: www.facebook.com

La momentul accidentului membrii trupei Proconsul se îndreptau către Club Padrino din Suceava pentru a susține un concert. Automobilul cu care se deplasau fusese achiziționat recent, trupa anunțând pe pagina de facebook chiar cu o zi înainte de incident că și-au cumpărat un microbuz. În urma accidentului niciun membru al trupei nu a fost rănit, membrii Proconsul mulțumindu-le fanilor pe facebook pentru susținere și anunțând că evenimentul din Club Padrino se va desfășura conform programului stabilit.

"Suntem la probe! Multumim lui Dumnezeu că suntem teferi și vouă că vă pasă! Ne vedem diseară!"

După evenimentul din Suceava, trupa ar trebui să se îndrepte spre Bacău, pe 9 februarie fiind programat un concert în Club Monte Cristo. În București Proconsul va cânta pe 14 februarie. Concertul de Valentine's Day va avea loc la Berăria Hanul cu Tei, prețul unui bilet fiind de 20 lei.

Trending