Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Trupa Proconsul a fost implicată într-un accident auto

Membrii formației Proconsul au fost implicați într-un accident auto în timp ce se deplasau spre Suceava pentru a susține un concert. Incidentul a avut loc între Roşiori şi Vadu Moldovei, mașina răsturnându-se într-un șanț pe marginea DN2.

Proconsul

Membrii formației Proconsul au fost implicați vineri, 8 februarie, într-un accident auto în timp ce se deplasau spre Suceava pentru a susține un concert. Incidentul a avut loc între localitățile Roşiori şi Vadu Moldovei, mașina răsturnându-se într-un șanț pe marginea DN2.

Proconsul

Proconsul │ FOTO: www.facebook.com

La momentul accidentului membrii trupei Proconsul se îndreptau către Club Padrino din Suceava pentru a susține un concert. Automobilul cu care se deplasau fusese achiziționat recent, trupa anunțând pe pagina de facebook chiar cu o zi înainte de incident că și-au cumpărat un microbuz. În urma accidentului niciun membru al trupei nu a fost rănit, membrii Proconsul mulțumindu-le fanilor pe facebook pentru susținere și anunțând că evenimentul din Club Padrino se va desfășura conform programului stabilit.

"Suntem la probe! Multumim lui Dumnezeu că suntem teferi și vouă că vă pasă! Ne vedem diseară!"

După evenimentul din Suceava, trupa ar trebui să se îndrepte spre Bacău, pe 9 februarie fiind programat un concert în Club Monte Cristo. În București Proconsul va cânta pe 14 februarie. Concertul de Valentine's Day va avea loc la Berăria Hanul cu Tei, prețul unui bilet fiind de 20 lei.

Citește mai multe despre Proconsul
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z

Kylie Minogue s-a alăturat familiei Roc Nation. Casa de discuri înființată și deținută de Jay-Z are în catalogul său nume...

Închide