Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noisia concertează în cadrul B'ESTFEST Summer Camp 2013 - VIDEO

B’ESTFEST Summer Camp 2013 a anunțat un nou nume pe afișul festivalului din această vară. Este vorba de cei de la Noisia, care vin în premieră în România, cu un show 100% drum and bass si dubstep.

Publicat

pe

Noisia
Noisia

B’ESTFEST Summer Camp 2013 a anunțat un nou nume pe afișul festivalului din această vară. Este vorba de cei de la Noisia, care vin în premieră în România, cu un show 100% drum and bass si dubstep. Festivalul B’ESTFEST 2013 va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Noisia

Noisia

Originari din Groningen, Olanda, Nik Roos, Martijn van Sonderen și Thijs de Vlieger formează unul dintre cele mai apreciate trio-uri de muzică drum and bass și dubstep din lume. Influențați de o gamă de artiști eclectici precum The
Prodigy, Miles Davis, Konflict sau Fat Boy Slim, cei trei experimentează foarte mult, adesea în set-urile lor întâlnindu-se și piese techstep, neurofunk, breakbeat sau chiar house. Talentul și munca lor nu au rămas nerăsplătite, de-a
lungul anilor aceștia primind numeroase premii, printre care și Best Tech Dj în cadrul UK National D&B Awards, Best Producers în cadrul D&BArena Awards și Best Drum and Bass Artist din partea Beatport (cea mai mare comunitate a muzicii electronice din lume).

Noisia - Tommy's Theme

Noisia a lucrat la o serie de remixuri pentru diverși artiști internaționali, cele mai notabile fiind “Alice” (Moby), “Omen” (The Prodigy), “E.T.” (Katy Perry), “Scary Monsters and Nice Sprites” (Skrillex) sau “Raise your Weapon’” (Deadmau5). Trio-ul a colaborat și cu Foreign Beggars, cea mai cunoscută piesă fiind “Contact” care, într-un timp record, a atins 6,5 milioane de view-uri pe YouTube. De-a lungul timpului, Noisia a participat la nenumărate festivaluri internaționale precum Coachella, Dour, Volt, Pukkelpop, anul acesta urmand să își adauge în CV și prezența la B' ESTFEST Summer Camp.

B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale, abonamentele pe 3 zile putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 RON. Bilete de o zi vor deveni disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Comentează

Trending