Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

byron a lansat clipul piesei "It Ain't Gonna Happen Today" - VIDEOCLIP

Formaţia byron a lansat clipul melodiei "It Ain't Gonna Happen Today", extrasă de pe viitorul album de studio intitulat "30 Seconds of Fame".
Trupa byron

Trupa byron (foto: Foto Union)

Seara trecută, în cadrul concertului cu numărul 9 din seria "Impromptu la Clubul Ţăranului", a fost vizionat clipul cel mai recent semnat byron la melodia "It Ain't Gonna Happen Today". Acest single este al doilea extras de pe viitorul album de studio al trupei intitulat "30 Seconds of Fame". Materialul va fi lansat pe data de 16 martie la Palatul Copiilor din Bucureşti, trupa urmând apoi să susţină spectacole de promovare şi în oraşele Timişoara, Cluj, Târgu Mureş şi Iaşi.

Trupa byron

Trupa byron (Foto: Foto Union)

Clipul "It Ain't Gonna Happen Today"  este unul inedit, fiind filmat cu camere video GoPro şi prezintă trupa interpretând piesa live dintr-o serie de perspective inedite - în unele momente privim prin ochii membrilor formaţiei, alteori vedem lucrurile din punctul de vedere al instrumentelor muzicale. "It Ain’t Gonna Happen Today" a fost filmat într-o sală de evenimente din Bucureşti, iar de viziunea regizorală, montaj şi post-producţie s-a ocupat bassistul trupei, Laszlo Demeter.

Varianta in limba română, "N-o să se întâmple azi", va putea fi auzită în curând, fiind parte din "30 de secunde de faimă", versiunea în limba română a noului album byron.

VIDEOCLIP OFICIAL: byron - It Ain't Gonna Happen Today

Biletele la concertele de lansare a noului disc byron sunt disponibile in numar limitat si s-au pus in vanzare online pe Eventim.ro

Citește mai multe despre byronDan Byron
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John lansează un nou album în luna septembrie

Deși au trecut șapte ani de la ultima apariție discografică fanii celebrului artist britanic Elton john primesc o veste bună....

Închide