Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

byron a lansat clipul piesei "It Ain't Gonna Happen Today" - VIDEOCLIP

Formaţia byron a lansat clipul melodiei "It Ain't Gonna Happen Today", extrasă de pe viitorul album de studio intitulat "30 Seconds of Fame".
Trupa byron

Trupa byron (foto: Foto Union)

Urmărește-ne pe

Seara trecută, în cadrul concertului cu numărul 9 din seria "Impromptu la Clubul Ţăranului", a fost vizionat clipul cel mai recent semnat byron la melodia "It Ain't Gonna Happen Today". Acest single este al doilea extras de pe viitorul album de studio al trupei intitulat "30 Seconds of Fame". Materialul va fi lansat pe data de 16 martie la Palatul Copiilor din Bucureşti, trupa urmând apoi să susţină spectacole de promovare şi în oraşele Timişoara, Cluj, Târgu Mureş şi Iaşi.

Trupa byron

Trupa byron (Foto: Foto Union)

Clipul "It Ain't Gonna Happen Today"  este unul inedit, fiind filmat cu camere video GoPro şi prezintă trupa interpretând piesa live dintr-o serie de perspective inedite - în unele momente privim prin ochii membrilor formaţiei, alteori vedem lucrurile din punctul de vedere al instrumentelor muzicale. "It Ain’t Gonna Happen Today" a fost filmat într-o sală de evenimente din Bucureşti, iar de viziunea regizorală, montaj şi post-producţie s-a ocupat bassistul trupei, Laszlo Demeter.

Varianta in limba română, "N-o să se întâmple azi", va putea fi auzită în curând, fiind parte din "30 de secunde de faimă", versiunea în limba română a noului album byron.

VIDEOCLIP OFICIAL: byron - It Ain't Gonna Happen Today

Biletele la concertele de lansare a noului disc byron sunt disponibile in numar limitat si s-au pus in vanzare online pe Eventim.ro

Citește mai multe despre byronDan Byron
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John lansează un nou album în luna septembrie

Deși au trecut șapte ani de la ultima apariție discografică fanii celebrului artist britanic Elton john primesc o veste bună....

Închide