Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Toni Braxton renunță la muzică

Interpreta celebrului hit "Unbreak My Heart", Toni Braxton a mărturisit că vrea să se retragă din industria muzicală deoarece nu mai iubește muzica.

Publicat

pe

Toni Braxton
Toni Braxton │ FOTO: www.facebook.com

Interpreta celebrului hit "Unbreak My Heart", Toni Braxton a mărturisit că intenționează să se retragă din industria muzicală, concertul de Sfântul Valentin (14 februarie, California) fiind probabil, ultimul show live al artistei.

"Nu mai simt iubire pentru muzică. Nu mă mai afectează și nu mă mai face să simt acel lucru special în timp ce cânt. Nu sunt sigură de ceea ce voi face în continuare cu viața mea. Poate trec printr-o criză de vârstă. Nu sunt sigură, dar muzica nu mai este în inima mea și urăsc să spun asta", a declarat Toni Braxton în timpul emisiunii Good Morning America.  

Toni Braxton

Toni Braxton │ FOTO: www.facebook.com

Câștigătoarea a 8 premii Grammy nu a avut un parcurs ușor în ultimii ani, descoperind că are mari probleme de sănătate. Aceasta suferă de Lupus, o boală gravă de piele, care o împiedică să susțină show-uri live de mare amploare. În același timp, Braxton se confruntă cu probleme financiare serioase, fiind în faliment și cu datorii de peste 50 de milioane de dolari.

Pe de altă parte, decizia lui Braxton de a se retrage din muzică nu este surprinzătoare, având în vedere că aceasta nu a mai reușit să atingă succesul anilor 90-00. Ultimul album lansat de artistă este "Pulse", din 2010. Acesta a debutat pe locul 9 în topul Billboard, dar apoi a intrat pe o pantă descrescătoare, vânzările înregistrate fiind foarte mici.

toni-braxton-i-heart-youCea din urmă încercare a lui Toni Braxton de a reveni în topuri a reprezentat-o single-ul "I Heart You" lansat în martie anul trecut. Acesta s-a bucurat de critici pozitive, care din păcate, nu s-au reflectat în vânzările single-ului și nici în numărul de vizualizări ale clipului oficial (163.007 views). La acea vreme, melodia a fost anunțată ca prim extras de pe un viitor album, care, se pare că nu va mai vedea lumina zilei prea curând.

În prezent, artista și-a îndreptat atenția către cinematografie și televiziune. Aceasta realizează un reality show intitulat "Braxton Family Values", care se află la finalul celui de-al 3-lea sezon. De asemenea, a fost cooptată pentru noul serial "Twist Of Faith", ce va avea premiera sâmbătă, 9 februarie pe Liftime TV.

Braxton Family Values - Baby Business & Background Singers (S3, Ep. 1)

Trending