Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Toni Braxton renunță la muzică

Interpreta celebrului hit "Unbreak My Heart", Toni Braxton a mărturisit că vrea să se retragă din industria muzicală deoarece nu mai iubește muzica.
Toni Braxton

Toni Braxton

Interpreta celebrului hit "Unbreak My Heart", Toni Braxton a mărturisit că intenționează să se retragă din industria muzicală, concertul de Sfântul Valentin (14 februarie, California) fiind probabil, ultimul show live al artistei.

"Nu mai simt iubire pentru muzică. Nu mă mai afectează și nu mă mai face să simt acel lucru special în timp ce cânt. Nu sunt sigură de ceea ce voi face în continuare cu viața mea. Poate trec printr-o criză de vârstă. Nu sunt sigură, dar muzica nu mai este în inima mea și urăsc să spun asta", a declarat Toni Braxton în timpul emisiunii Good Morning America.  

Toni Braxton

Toni Braxton (Foto: www.facebook.com)

Câștigătoarea a 8 premii Grammy nu a avut un parcurs ușor în ultimii ani, descoperind că are mari probleme de sănătate. Aceasta suferă de Lupus, o boală gravă de piele, care o împiedică să susțină show-uri live de mare amploare. În același timp, Braxton se confruntă cu probleme financiare serioase, fiind în faliment și cu datorii de peste 50 de milioane de dolari.

Pe de altă parte, decizia lui Braxton de a se retrage din muzică nu este surprinzătoare, având în vedere că aceasta nu a mai reușit să atingă succesul anilor 90-00. Ultimul album lansat de artistă este "Pulse", din 2010. Acesta a debutat pe locul 9 în topul Billboard, dar apoi a intrat pe o pantă descrescătoare, vânzările înregistrate fiind foarte mici.

toni-braxton-i-heart-youCea din urmă încercare a lui Toni Braxton de a reveni în topuri a reprezentat-o single-ul "I Heart You" lansat în martie anul trecut. Acesta s-a bucurat de critici pozitive, care din păcate, nu s-au reflectat în vânzările single-ului și nici în numărul de vizualizări ale clipului oficial (163.007 views). La acea vreme, melodia a fost anunțată ca prim extras de pe un viitor album, care, se pare că nu va mai vedea lumina zilei prea curând.

În prezent, artista și-a îndreptat atenția către cinematografie și televiziune. Aceasta realizează un reality show intitulat "Braxton Family Values", care se află la finalul celui de-al 3-lea sezon. De asemenea, a fost cooptată pentru noul serial "Twist Of Faith", ce va avea premiera sâmbătă, 9 februarie pe Liftime TV.

Braxton Family Values - Baby Business & Background Singers (S3, Ep. 1)

Citește mai multe despre Toni Braxton
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Proconsul a fost implicată într-un accident auto

Membrii formației Proconsul au fost implicați într-un accident auto în timp ce se deplasau spre Suceava pentru a susține un...

Închide