Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tiamat a lansat clipul piesei "384" - VIDEOCLIP

După ce au confirmat pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013, formația suedeză Tiamat a lansat un nou vidoclip intitulat "384". Melodia este inclusă pe albumul "The Scarred People" lansat în luna noiembrie 2012.

Publicat

pe

Tiamat
Tiamat

Tiamat a lansat în luna noiembrie 2012 cel de-al 10-lea album intitulat "The Scarred People". Al doilea videoclip de promovare, primul este pentru piesa de titlu și poate fi urmărit pe InfoMusic, poartă numele "384" și ne prezintă imagini apocaliptice desprinse parcă dintr-un film horror.

Tiamat

Tiamat

Originară din Stockhlom, Suedia, Tiamat s-a format în urmă cu aproape 25 de ani, încă de la început muzica trupei reprezentând un subiect de dezbateri. Folosind o mulțime de subgenuri de la death metal, doom metal până la progresiv și gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice și experimentale. “The Scarred People” s-a bucurat de un real succes printre ascultătorii de metal.

Tiamat - 384

Tiamat este a doua trupă confirmată, după Soilwork, pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013. Festivalul va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale. Abonamentele pe 3 zile pot fi achiziționate de pe MyTicket.ro la 150 lei iar bilete de o zi costă 70 de lei. Pretul este valabil pentru toate biletele achizitionate pana la data de 31 iunie, urmand ca in perioada 1-7 iulie biletele sa fie disponibile la pretul de 99 de lei in reteaua magazinelor de specialitate, precum si la casa de bilete amenajata la intrarea in cadrul BESTFEST Park pe durata festivalului. Abonamentele vor ramane la pretul din perioada early bird, respectiv 150 de lei, pana la data de 31 iunie, in intervalul 1-7 iulie fiind disponibile la pretul de 199 de lei.

Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013

Loc
BESTFEST Park

Trending