Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

The Mono Jacks pleacă în turneul național Rusty Heart Tour 2013

The Mono Jacks susține un nou turneu național. Intitulat Rusty Heart Tour 2013, acesta demarează chiar pe 13 februarie la Craiova. Vezi datele turneului.

Cei de la The Mono Jacks au decis să înceapă noul turneul național pe data de 13 februarie, demonstrând că nu fac parte din categoria oamenilor superstițioși, ci din contră, se află de baricada celor care au noroc într-o zi de 13.

Încărcați cu multă energie pozitivă, indusă de mirosul primăverii care bate la ușă, membrii formației au dezvăluit că pe lângă piesele deja consacrate "Come Back Girl", "Maria", "Woman", "Push The Pedal" și "Gândurile", pregătesc fanilor ceva suprize.

The Mono Jacks - Rusty Heart Tour 2013

The Mono Jacks - Rusty Heart Tour 2013 (Foto: www.facebook.com)

"Ne dorim ca acest turneu să fie unul care să ne încarce cu multă speranță, optimism și inspirație, exact acum, cu câteva săptămâni înaintea intrării în studio, unde vom începe înregistrările pentru următorul nostru album. Da, un nou album... dar restul detaliilor, la momentul oportun!", este mesajul transmis de The Mono Jacks pe site-ul oficial al trupei.

Intitulat Rusty Heart Tour 2013, acesta debutează cu show-ul ce are loc astăzi în Craiova, la Play Teatru Cafe, începând cu ora 21:00. Formația va mai ajunge la fanii din orașe precum Timișoara, Cluj Napoca sau Iași. Cele 8 concerte se vor întinde până pe data de 13 aprilie.

Date The Mono Jacks - Rusty Heart Tour 2013:

Grupul a avut un an plin de cântări, fiind mai mereu pe drum. În plus, The Mono Jacks a deschis concertul trupei The Cranberries, ce a avut loc pe 11 octombrie la pavilionul central Romexpo. Formația a cântat  în fața a peste 3000 oameni - VEZI POZE. The Mono Jacks  nu a lipsit nici de la ediția din 2012 a B’Estfestului, urcând pe scenă în cea de-a 3-a zi de festival, împreună cu Ţapinarii, Subcarpați, Les Elephants Bizarres și Changing Skins.

The Mono Jacks - "Woman"

Citește mai multe despre The Mono Jacks
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kraftwerk este headliner la festivalul T In The Park 2013

Kraftwerk, una dintre trupele etalon ale muzicii electronice, este headliner la festivalul T In The Park. Evenimentul, ajuns la ediția...

Închide