Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Courteeners - o formație cu potențial și un album nou - VIDEO

Trupa de indie rock din Manchester, The Courteeners, a lansat recent un nou album, intitulat "Anna". Primul single extras se numește "Lose Control" și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Publicat

pe

Artwork "Anna"

Trupa de indie rock din Manchester, The Courteeners, a lansat recent un nou album, intitulat "Anna". Materialul discografic a debutat pe prima poziţie în clasamentul Official Albums Chart, fiind unul la care a lucrat şi unul dintre producătorii celor de la Hurts, Joe Cross. Formaţia nu este una nouă în peisajul muzical, ci a fost înfiinţată în 2006 şi are la activ deja două materiale care s-au bucurat de succes.

The Courtneers

The Courtneers

"Anna" vine la 3 ani de la apariția pe piață a albumului "Falcon", un material ce a fost bine primit de critici. Catalogat drept ambițios și mai bine finisat decât albumul de debut, "Falcon" a reprezentat pentru formație un pas înainte, aceeași creștere fiind anticipată și pentru "Anna".

Solistul Morrissey a avut întotdeauna cuvinte de laudă pentru această trupă. Astfel, în 2009, cei de la The Courteeners au fost invitați să deschidă concertele sale din cadrul unui turneu în America, momentul marcând lansarea albumului "Years of Refusal".

“Fiecare piesă a lor este dinamică şi bine lucrată, lucru care se întâmplă mai rar în comparaţie cu alte formaţii mai celebre care nu au nimic de oferit. The Courteeners însă au piese cu adevărat puternice”, declara la aceea vreme Morrissey.

Piesa care ne-a atras în special atenţia este primul single de pe noul album, intitulat "Lose Control". Aceasta beneficiază şi de un videoclip regizat de Joe Connor şi surprinde interpretarea melodiei de către membrii formaţiei, în timp ce în spatele lor se derulează diferite imagini. Lăsăm însă muzica să vorbească de la sine.

Courteeners - "Lose Control"

Trupa se află momentan într-un turneu în Marea Britanie şi Irlanda, ce va culmina cu un concert pe data de 16 martie la O2 Academy Brixton din Londra. Mai multe detalii despre această trupă puteți afla de pe site-ul oficial, www.thecourteeners.com.

Artwork "Anna"

Artwork "Anna"

Tracklist "Anna"

  1. Are You In Love With a Notion?
  2. Lose Control
  3. Van Der Graaff
  4. Push Yourself
  5. When You Want Something You Can't Have
  6. Welcome to the Rave
  7. Save Rosemary In Time
  8. The Sharks Are Circling
  9. Marquee
  10. Money
  11. Here Come the Young Men
  12. Up All Night
Comentează

Trending