Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Urmărește noul clip Țapinarii - "Pentru toată noaptea" - VIDEOCLIP

După materializarea muzicală a "Visului românesc", prin lansarea albumului de pe 4 februarie, Țapinarii revin cu o piesă nouă și un videoclip aferent. "Pentru toată noaptea" este primul extras de pe noul material discografic al trupei, album ce va fi promovat în cadrul turneului Antivalentine's day.

Secvență clip Țapinarii - "Pentru toată noaptea"

Urmărește-ne pe

După materializarea muzicală a "Visului românesc", prin lansarea albumului de pe 4 februarie, Țapinarii revin cu o piesă nouă și videoclipul aferent. "Pentru toată noaptea" este primul extras de pe noul material discografic al trupei, album ce va fi promovat în cadrul turneului Antivalentine's day. 

Secvență clip Țapinarii - "Pentru toată noaptea"

Secvență clip Țapinarii - "Pentru toată noaptea"

Pentru a ne face o idee cu privire la modul în care s-au desfășurat filmările pentru noul clip, Țapinarii au pus la dispoziția publicului detaliile de culise, cu umorul și exercițiul de imaginație de rigoare. Aflăm astfel că membrii trupei sunt încântați de rezultat, deşi au fost nevoiti să filmeze în condiţii extreme - scena zborului filmându-se în 27 de ore consecutive.

"A fost extrem de frig la filmări, dar a meritat efortul! Regizorul este Claudiu Bajan, fratele neligitim a lui Quentin Tarantino, care a venit special din Colibași pentru a filma acest videoclip. Scena de exterior a fost filmată în Spania, la 102 de km de celebra stațiune Palma de Mallorca, pe un drum asfaltat, între niște dealuri, într-un peisaj mirific care seamănă perfect cu satul Tarnavele – Drăgănești Vlasca. Bagajul cu trusa oficială de make –up a fost pierdut , el ajungând undeva lângă Sidney, așa că cei 48 de membri ai echipei de filmare au trebuit să aștepte 8 zile până când trusa a fost recuperată. Aceștia au închiriat un Yaht și s-au onduit pe Marea Mediterană, bucurându-se de razele de lumină diafană.

Scenele din teatru sunt filmate în celebra Scala din Milano, chiria acestei săli a costat 11 200 de euro pe oră. Ne-am fi dorit extrem de mult să filmăm la Opera Națională din București, însă această instituție are un contract de exclusivitate cu regizorul Dan Bursuc.

Efectele speciale au fost realizate de o echipă de 120 de animatori sub bagheta fratelui neligitim a lui Gigi Lucas .
Actrițele care au jucat rolul muzelor lui Covei și Tănase au fost prietenele din copilărie ale lui Scarlett Johanson și Keira Knightley.
Toate aceste eforturi ale întregii echipe au fost răsplătite, videoclipul intrând în selecția oficială a Oscarurilor de anul acesta.
De asemenea, making of-ul acestui videoclip este în selecția oficială a festivalului de documentare de la Cannes."

Țapinarii - "Pentru toată noaptea"

Țapinarii se pregătesc și de o serie de concerte cu specific Antivalentine's day. Datele turneului pot fi consultate mai jos:

Citește mai multe despre Țapinarii
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul concertului Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators - REGULI DE ACCES

În seara de 5 februarie 2013, chitaristul Slash va cânta pentru prima dată în România. Vezi orarul evenimentului si regulile...

Închide