Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tammy participă la Eurovision cu prima piesă solo, "Firebird" - VIDEO

Tammy lansează prima piesă din cariera solo. Melodia se numește "Firebird" și va marca cea de-a doua participare a artistei la Eurovision.

Publicat

pe

Tammy lansează prima piesă din cariera solo. Melodia se numește "Firebird" și va marca cea de-a doua participare a artistei la Eurovision. Melodia este compusă de cunoscutul Mister Z, responsabil de hit-uri precum "Pumpin", "Party Starter" sau "Dancefloor", interpretate de Lucky Man Project.

Firebird _Tammy_Eurivision_2013
Tammy (24 de ani) este o artistă originară din Câmpina. A început să-și dezvolte calitățile vocale participând la consursuri muzicale  precum Tip-Top Minitop. Au urmat apoi diverse festivaluri de muzică din țară, fiecare concurs ajutând-o să-și definească stilul și timbrul vocal. În 2008 a participat pentru prima oară la Eurovision, evenimentul marcând lansarea sa oficială în industria muzicală.  Anul acesta artista a semnat un contract cu casa de discuri The Lions Beat, începutul carierei sale internaționale luând astfel avânt. "Sunt întotdeauna pe aripile muzicii și muzica este iubirea mea", mărturisește Tammy pe pagina sa de facebook.

Piesa "Firebird", prima din cariera solo, a fost lansată în variantă acustică iar videoclipul este filmat în studio-ul The Lions Beat.

“Sunt foarte entuziasmată și emoționată, este prima piesă pe care o lansez în cariera mea solo. Sper din suflet să vă placă și aștept cu nerăbdare părerile voastre, bune sau rele”, a declarat Tammy.

Tammy - "Firebird" (live acoustic) Eurovision 2013

Perioada de înscrieri pentru etapa naţională a concursului s-a încheiat pe  3 februarie, la ora 20.00, însă plicuri cu piese înscrise mai pot ajunge la TVR, dacă ele au fost trimise prin poştă până la data menţionată. La data împlinirii deadline-ului erau înscrise 135 de piese, cu 37 mai multe decât la selecția de anul trecut.

Calendarul Eurovision 2013

În ce privește desfășurarea concursului Eurovision 2013, TVR va selecta piesele pentru două semifinale, urmând ca publicul să decidă piesa câștigătoare pe 9 martie 2013 din finalistele rezultate. Află mai multe despre programul selecției naționale Eurovision 2013.

Eurovision 2013 se va desfășura în Malmö, în Suedia, unde piesa României se va auzi mai întâi în cea de-a doua semifinală, pe 16 mai. Anul acesta concurează 39 de țări, iar finala va fi transmisă pe TVR pe 18 mai 2013. Melodiile României și Suediei vor fi ultimele stabilite de juriile naționale, potrivit calendarului Eurovision. Recent, v-am prezentat alte două piese înscrise la Eurovision 2013. Trupa FreeStay participă cu melodia "Criminal Mind", iar Electric Fence cu piesa "Emilia".

Trending