Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Super ED a lansat "Las-o jos", un clip cu opulență și paradoxuri - VIDEOCLIP

Super ED a lansat clipul noului single-ul "Las-o jos", primul extras de pe albumul solo de debut. Mesajul transmis este de a renunța la stresul cotidian.
Super ED

Super ED

Super ED, un cunoscut artist din zona hip hop-ului a lansat "Las-o jos", prima piesă solo, compusă în colaborare cu Alex Băisan. Fără menajamente, fără ipocrizie și fără falsă modestie, acesta se autodescrie în versuri, prezentând îmaginea unui tip cu o atitudine puternică - genul de bărbat cuceritor pentru care femeile ar fi dispuse să facă aproape orice și care trezește sentimente de invidie în persoanele de același sex. Cert este că nu trece neobservat. 

Super ED

Super ED

Debutul solo al lui Super ED este așteptat de fani de mai bine de 5 ani, astfel că single-ul "Las-o jos" a fost imediat asimilat de public și distribuit pe rețelele de socializare. Reacția imediată și entuziasmată a fanilor a fost motivul pentru care artistul a decis să realizeze și un videoclip.

"Deși eram conștient de faptul că am creat o piesă comercială, nu mă așteptam totuși la un asemenea impact. Am primit în ziua postării zeci de mesaje private cu încurajări sau diverse propuneri de colaborare decente sau mai puțin decente, fapt ce mi-a confirmat valoarea piesei", dezvăluie Super ED.

Super ED

Super ED

Mesajul transmis și accentuat în refren este acela de a renunța la stresul cotidian și de a te abandona total în brațele muzicii, dansului și al plăcerilor lumești. Videoclipul, pe care îl puteți vedea mai jos, nu face decât să accentueze ideea, imaginile realizate de echipa Vlad Fenesean și Barna Nemethi (Griffon & Swans) fiind create în conformitate cu structura piesei. Totul este filmat într-o aură argintată pentru a transmite ideea de rafinament și lux. În același timp sunt introduse elemente banale tipic românești precum sticla de sifon, pachetul de țigări Carpați, bicicleta Pegas. Sexul feminin nu putea lipsi din clip, iar producătorii au optat pentru genul de model - tinere slabe, grațioase, cu un aer silfid.

Pentru că este foarte mândru de echipa cu care lucrează în prezent la primul său album, Super ED a vrut ca prin intermediul videoclipului să-i prezinte pe toți producătorii Fonogram Studios/ EMC: Alex Băisan, Lu-K, Zagga și Andy Platon. Totodată artistul pregătește un show 100% live care va încânta fanii cât de curând.

Super ED - "Las-o jos"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
byron a lansat clipul piesei "It Ain't Gonna Happen Today" - VIDEOCLIP

Formaţia byron a lansat clipul melodiei "It Ain't Gonna Happen Today", extrasă de pe viitorul album de studio intitulat "30...

Închide