Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Suede a lansat clipul piesei "It Starts And Ends With You" - VIDEOCLIP

După recenta lansare a piesei “Barriers”, formația britanică Suede revine în atenția fanilor cu un nou videoclip,"It Starts And Ends With You". Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Suede
Suede │ FOTO: www.facebook.com

La începutul lunii ianuarie Suede a lansat prima piesă după o pauză de 10 ani. La aproximativ o lună de la apariția single-ului “Barriers”, formația britanică revine în atenția fanilor cu un nou videoclip, intitulat "It Starts And Ends With You". Melodia este inclusă pe viitorul album, numit "Bloodparts", care va fi lansat pe 18 martie prin intermediul casei de discuri Warner Music Group.

Suede

Suede │ FOTO: www.facebook.com

Membrii Suede s-au reunit în 2010 după o pauză de 7 ani și au pornit într-un turneu european ce a inclus un concert și la București în 2011. Primele piese noi - “Falling Planes”, “The Only”, “Someone Better”, “I Don’t Know Why”, “Cold War”, “Future Nightmare” și “Sabotage” - au fost cântate în cadrul unui show din Rusia ce a avut loc în decembrie 2011. La scurt timp, grupul a anunțat că a început să lucreze la un nou album împreună cu producătorul Ed Buller, alături de care a realizat în trecut primele 3 materiale Suede.

Suede a fost înființată în 1989 în Londra de către Brett Anderson și Justine Frischmann pentru ca în luna aprilie 1992 trupa să apară pe coperta revistei Melody Maker, fiind desemnată cea mai bună formație nouă în Marea Britanie. Un an mai târziu a apărut albumul de debut care la vremea respectivă a devenit cel mai bine vândut album de debut din Marea Britanie. Discul a intrat în topurile de specialitate și a câștigat premiul Mercury Music Prize. În 1994 a apărut cel de-al 2-lea album, "Dog Man Star", care a debutat pe locuk 3 în UK Albums Chart, acesta fiind considerat o adevărată bijuterie muzicală.

Au urmat trei albume de succe - "Coming Up" (1996), "Head Music" (1999) și "A New Morning" (2002) pentru ca la sfârșitul anului 2003 membrii trupei să anunțe că lucrează la alte proiecte muzicale dar că un nou album Suede va fi lansat, insă nu se știe când.

Suede - "It Starts And Ends With You"

Tracklist Bloodsports

1. Barriers
2. Snowblind
3. It Starts and Ends With You
4. Sabotage
5. For the Strangers
6. Hit Me
7. Sometimes I Feel I'll Float Away
8. What Are You Not Telling Me?
9. Always
10. Faultlines

Comentează

Trending