Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Stereophonics și Mick Hucknall (Simply Red) reinterpretează primele piese Beatles

Stereophonics si Mick Hucknall (Simply Red) vor reinterpreta piesele primului album Beatles. Prestatiile vor fi transmise live de BBC chiar din Abbey Road Studios
the-beatles

Urmărește-ne pe

Un nou proiect al postului britanic Radio 2 va readuce în atenția publicului muzica Beatles compusă  în anii '60.  Sub titulatura "The Beatles' Please Please Me - Re-making A Classic", BBC va transmite live o sesiune de înregistrări ce va recrea atmosfera compunerii primelor piese ale legendarei trupe. Evenimentul va avea loc chiar la Abbey Road Studios, acolo unde a prins viață primul album al formației. Printre artiștii care vor participa la aceast proiect se numără membrii Stereophonics, Joss Stone, Mick Hucknall  de la Simply Red și Graham Coxon de la Blur.

THE BEATLES

THE BEATLES

Performanța înregistrării a 10 piese într-o singură sesiune de studio rămâne în continuare un etalon în industria muzicală. Membrii Beatles au reușit asta în februarie 1963, atunci fiind compuse primele hituri ale formației. Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la această sesiune de înregistrări, Radio 2 inaugurează un nou proiect. Artiști cunoscuți pe plan internațional vor trebui să realizeze spontan coveruri pentru toate piesele incluse pe albumul "Please Please Me". Perioada de timp acordată este o zi, sesiunea de înregistrări urmând a avea loc pe 11 februarie.

Printre artiștii implicați în proiect se numără chitaristul și solistul BlurGraham Coxon, membrii trupelor I am Kloot și  Stereophonics, solistul Mick Hucknall de la Simply Red, cântăreața de muzică soul Joss Stone, Gabrielle Aplin iar lista se completează cu alte 10 nume. Prestațiile vor fi înregistrate și transmise live pe BBC Radio 2 , materialul "The Beatles' Please Please Me - Re-making A Classic" urmând a fi difuzat și pe TV la postul BBC Four în data de 15 februarie.

The Beatles - Please Please MeTracklist "Please Please Me"

 1. I Saw Her Standing There
 2. Misery
 3. Anna (Go to Him)
 4. Chains
 5. Boys
 6. Ask Me Why
 7. Please Please Me"
 8. Love Me Do
 9. P.S. I Love You
 10. Baby It's You
 11. Do You Want to Know a Secret
 12. A Taste of Honey
 13. There's a Place
 14. Twist and Shout

"Please Please Me"  a fost lansat în martie 1963 și a stat pe prima poziție în UK Album Charts timp de 30 de săptămâni. Rolling Stone Magazine a plasat albumul pe locul 39 în topul "500 Greatest Albums of All Time".

The Beatles - "Please Please Me" (live)

 

Citește mai multe despre BlurStereophonicsThe Beatles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"6 vieți" este noul single al trupei The Marker feat. Silviu Pașca - LYRIC VIDEO

Trupa The Marker a lansat un lyric video pentru primul single în limba română. Intitulat "6 vieți", piesa este cântată...

Închide