Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Spectacolul Kings On Ice a fost anulat din cauza locației incerte

Ediția aniversară Kings On Ice, programată pentru data de 30 martie 2013, se anulează până la o dată ce urmează a fi comunicată ulterior. Organizatorii au decis reprogramarea cunoscutului spectacol pe gheață din motive logistice.

Publicat

pe

Ediția aniversară Kings On Ice, programată pentru data de 30 martie 2013, a fost anulată. Organizatorii doresc reprogramarea cunoscutului spectacol pe gheață din motive logistice, patinoarul Mihai Flamaropol având la acest moment probleme mari în ceea ce privește gradul de funcționalitate.

Kings On Ice la București, 2012

Kings On Ice la București, 2012

Patinoarul Mihai Flamaropol din București, care a găzduit mai multe ediții Kings On Ice și unde urma să aibă loc și show-ul  programat inițial pentru această  primăvară, nu poate garanta condițiile optime pentru desfășurarea evenimentului, fapt ce a determinat amânarea galei aniversare din luna martie pentru anul viitor, când se așteaptă o îmbunătățire a condițiilor pentru organizarea unui astfel de spectacol.

Deși am sperat ca situația patinoarului Mihai Flamaropol se va îmbunătăți, ni s-a comunicat că este posibil ca în orice moment, din lipsă de fonduri, patinoarul să nu mai beneficieze de niciuna dintre utilitățile necesare functionării: energie electrică, apă etc. În aceste condiții, spectacolul programat nu poate avea loc. Am dorit foarte mult să nu dezamăgim publicul fidel acestui show și am sperat că se va găsi o soluție pentru rezolvarea problemelor legate de patinoar. Din păcate, nu se întrevede nici o posibilitate de soluționare a situației actuale.  Este regretabil că Bucureștiul nu are în acest moment nici un patinoar care să poată găzdui un spectacol de o asemenea amploare, un loc pentru tinerii care doresc să se dedice acestui sport sau pentru cei care practică hocheiul pe gheață. Dorim și sperăm să primim vești mai bune și să putem continua seria spectacolelor de excelență a patinajului la București", a declarat Raluca Popescu, Director General Amphitrion.

O tradiție inaugurată în 2007, Kings On Ice a devenit unul dintre cele mai îndrăgite și așteptate spectacole la București. Timp de patru ani, Kings On Ice a adus în România cele mai cunoscute nume și cei mai îndrăgiți reprezentanți ai patinajului mondial, în frunte cu celebrul campion olimpic, Evgeni Plushenko. Publicul român s-a bucurat de-a lungul celor 4 ediții de nenumărate demonstrații spectaculoase de patinaj artistic ale unor patinatori precum Stephane Lambiel, Brian Joubert, Aliona Savchenko - Robin Szolkowy, Surya Bonaly sau Fabien Bourzat - Nathalie Pechalat.

Cei care și-au achiziționat deja biletul pentru show-ul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 30 martie 2013 la Patinoarul Mihai Flamaropol, au posibilitatea de a-și recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vânzare de la care a fost cumpărat, respectiv rețeaua magazinelor Divertamagazinul Muzicalibraria Mihai EminescuSala Palatului sau de pe www.myticket.ro, în perioada 4 februarie - 4 martie 2013.

Kings On Ice - All stars intro (Bucuresti, 2012)

Trending