Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Spectacolul Fire of Anatolia revine la București pe 17 mai

Dansatorii de la Fire of Anatolia revin la București pe 17 mai la Sala Palatului, a anunțat organizatorul Events. Biletele costă între 80 și 300 de lei.
Spectacolul Fire of Anatolia

Spectacolul Fire of Anatolia

Dansatorii de la Fire of Anatolia revin la București pe 17 mai la Sala Palatului, a anunțat organizatorul Events. Biletele se vor pune în vânzare pe 21 februarie 2013. Una din cele mai mari și mai cunoscute companii de dans din lume, Fire of Anatolia își trage seva din mitologia și cultura anatoliană.

Spectacolul Fire of Anatolia

Spectacolul Fire of Anatolia

Fascinantul spectacol aduce pe scenă 55 de dansatori, muzică, strălucire, lumină, culoare, sute de costume elaborate, creionând într-o cheie modernă folclorul și dansul popular din toate regiunile Turciei. Împărțit în două acte, showul ilustrează fragmente din istoria Mesopotamiei și Anatoliei și este o expresie vizuală a luptei dintre libertate și sclavie, dintre lumină și beznă. Tot ce aparține Anatoliei prinde viață în acest regal coregrafic fabulos.

Trupa Fire of Anatolia este un adevărat fenomen internațional. A susținut reprezentații în mai mult de 85 de țări, în fața a peste 20 de milioane de spectatori. Compania deține două recorduri înscrise în Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pași pe minut, și un altul pentru cea mai mare audiență, 400 000 de persoane în Eregli, Turcia.

Bilete la Fire of Anatolia

Biletele sunt disponibile la prețurile de 80, 100, 120, 160, 200, 260 și 300 de lei, în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe Eventim.ro. Găsești informații suplimentare în pagina Fire of Anatolia din agenda.

Pe 17 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

VIDEO: The Fire of Anatolia - Belly dancing (2011)

VIDEO: Fire of Anatolia - Turkish Dance - Horon

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul single Mariah Carey - "Almost Home" este soundtrack-ul filmului "Oz: The Great and Powerful" - AUDIO

Mariah Carey a lansat single-ul "Almost Home", compus pentru soundtrack-ul noului film "Oz: The Great and Powerful". Piesa este comparată...

Închide