Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Sore a lansat noul clip "Beautiful Life" feat. Mihai Ristea - VIDEOCLIP

Sore a lansat videoclipul noului single "Beautiful Life" pe care Îl interpretează împreună cu Mihai Ristea. Regizat de Iulian Moga, clipul spune povestea jucăușă de iubire dintre 2 tineri.
Sore -

Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea

Sore a lansat o nouă piesă, intitulată "Beautiful Life" și interpretată împreună cu Mihai Ristea. Melodia se bucură și de un videoclip fresh și plin de culoare, regizat de Iulian Moga.

"După succesul cu "Different", mi-am dorit o melodie care să continue ideea de nonconformism și așa s-a născut "Beautiful Life", un single care păstrează o doză de ceva diferit. Sper că va fi pe placul fanilor mei", a spus Sore.

Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea

Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea

"Beautiful Life" este un single lansat împreună cu MediaPro Music și a fost înregistrat în studiourile HaHaHa Production. Cântecul descrie o poveste de iubire, în care cei doi îndrăgostiți se completează și sunt fericiți unul alături de celălalt.

""Beautiful Life" este o melodie la care eu țin foarte mult, versurile sunt scrise de mine și îmi doresc să se bucure de un real succes. Mai mult decât atât, mă bucur că interpretez această piesă cu Mihai Ristea, un artist și un producător pe care îl respect și îl admir foarte mult", a mărturisit Sore.

Clipul piesei reușește să transmită o stare de bine. Acesta prezintă povestea romantică a doi îndrăgostiți și îi arată pe aceștia atât în ipostaze tandre, la o cină romantică, dar și în momente amuzante, costumați în super-eroi. Pentru videoclip, Sore și Mihai au intrat în pielea personajelor Wonderwoman, Superman, Gwen Stefani și Slash. În opinia lui Sore, tocmai acest comportament jucăuș al celor doi iubiți reprezintă mixul perfect pentru o relație ideală.

În afară de proiectul solo, Sore susține în prezent un turneu național alături de formația LaLa Band. Intitulat "LaLa Love Tour", acesta este dedicat îndrăgostiților din toată țara, fanii trupei având ocazia să petreacă sărbătorile iubirii, precum Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 martie alături de trupă. Astfel, playlistul concertelor este special gândit pentru ca toți adolescenții prezenți să simtă primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii - Vezi datele turneului și detalii despre concerte  

Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea

Citește mai multe despre Lala BandSore
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce - show incredibil la Super Bowl și reunire Destiny’s Child – VIDEO

Beyonce a susținut un show incredibil la finala Super Bowl 2013. Publicul a avut parte și de o reunire Destiny's...

Închide