Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sore a lansat noul clip "Beautiful Life" feat. Mihai Ristea - VIDEOCLIP

Sore a lansat videoclipul noului single "Beautiful Life" pe care Îl interpretează împreună cu Mihai Ristea. Regizat de Iulian Moga, clipul spune povestea jucăușă de iubire dintre 2 tineri.

Publicat

pe

Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea
Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea

Sore a lansat o nouă piesă, intitulată "Beautiful Life" și interpretată împreună cu Mihai Ristea. Melodia se bucură și de un videoclip fresh și plin de culoare, regizat de Iulian Moga.

"După succesul cu "Different", mi-am dorit o melodie care să continue ideea de nonconformism și așa s-a născut "Beautiful Life", un single care păstrează o doză de ceva diferit. Sper că va fi pe placul fanilor mei", a spus Sore.

Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea

Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea

"Beautiful Life" este un single lansat împreună cu MediaPro Music și a fost înregistrat în studiourile HaHaHa Production. Cântecul descrie o poveste de iubire, în care cei doi îndrăgostiți se completează și sunt fericiți unul alături de celălalt.

""Beautiful Life" este o melodie la care eu țin foarte mult, versurile sunt scrise de mine și îmi doresc să se bucure de un real succes. Mai mult decât atât, mă bucur că interpretez această piesă cu Mihai Ristea, un artist și un producător pe care îl respect și îl admir foarte mult", a mărturisit Sore.

Clipul piesei reușește să transmită o stare de bine. Acesta prezintă povestea romantică a doi îndrăgostiți și îi arată pe aceștia atât în ipostaze tandre, la o cină romantică, dar și în momente amuzante, costumați în super-eroi. Pentru videoclip, Sore și Mihai au intrat în pielea personajelor Wonderwoman, Superman, Gwen Stefani și Slash. În opinia lui Sore, tocmai acest comportament jucăuș al celor doi iubiți reprezintă mixul perfect pentru o relație ideală.

În afară de proiectul solo, Sore susține în prezent un turneu național alături de formația LaLa Band. Intitulat "LaLa Love Tour", acesta este dedicat îndrăgostiților din toată țara, fanii trupei având ocazia să petreacă sărbătorile iubirii, precum Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 martie alături de trupă. Astfel, playlistul concertelor este special gândit pentru ca toți adolescenții prezenți să simtă primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii - Vezi datele turneului și detalii despre concerte  

Sore - "Beautiful Life" feat Mihai Ristea

Comentează

Trending