Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Soilwork a lansat un nou single - "Long Live The Misanthrope" - AUDIO

Soliwork a lansat un nou single, intitulat "Long Live The Misanthrope", extras de pe albumul "The Living Infinite". Trupa va cânta în luna iulie la noua ediție a festivalului B’ESTFEST Summer Camp 2013, care va avea loc în perioada 5-7 iulie în comuna Tunari.
Soilwork

Soilwork

Urmărește-ne pe

În urmă cu doar câteva zile au fost anunțați pentru ediția din acest an a festivalului B’ESTFEST iar azi, vineri 22 februarie, formația suedeză Soilwork a lansat un nou single extras de pe albumul "The Living Infinite". Piesa aleasă poartă numele "Long Live The Misanthrope" și ne oferă un preview a ceea ce o sa vedem live peste doar câteva luni la B’ESTFEST Summer Camp 2013.

Soilwork

Soilwork

"The Living Infinite" este primul dublu album al trupei și va ieși pe piață în data de 1 martie 2013 prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Discul a fost înregistrat în studioul Fascination Street din Suedia, alături de producatorul Jens Bogren (Kreator, Opeth, Katatonia, Devin Townsend) iar artwork-ul a fost realizat de chitaristul român Mircea Gabriel Eftemie care activează în formatia Mnemic.

Soilwork a luat ființă în 1995 în Helsingborg, Suedia, sub numele de Inferior Breed. Un an mai târziu trupa și-a schimbat titulatura și datorită chitaristului Michael Amott de la Arch Enemy (ex-Carcass) a semnat un contract cu Listenable Records pentru lansarea în 1998 a albumului de debut intitulat "Steelbath Suicide". Succesul avea să vină în 2000 odată cu apariția celui de-al 2-lea disc, "The Chainheart Machine", ceea ce le aduce un nou contract cu Nuclear Blast. De atunci suedezii au lansat încă șase materiale discografice și a susținut numeroase concerte și turnee în toată lumea. Au fost invitați la cele mai mari festivaluri din lume, precum Hellfest (Franta), Wacken (Germania), Graspop (Belgia) sau Roskilde (Danemarca), iar în luna iulie vom avea parte de un show live exploziv din care nu vor lipsi cele mai noi piese ale trupei.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta în weekendul 5-7 iulie, abonamentele putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 lei, urmând ca biletele de o zi să devină disponibile în curând.

Soilwork –  "Long Live The Misanthrope"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Soilwork
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Marea căutare" a Omului cu Șobolani începe cu 10 finaluri și un clip

Omul cu Șobolani va lansa în toamnă albumul "Marea căutare". Clipul primului single extras,"Caută", va avea 10 finaluri și va...

Închide