Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Slash a lansat un nou clip, "Anastasia" - VIDEOCLIP

Slash a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa "Anastasia". Melodia este inclusă pe albumul "Apocalyptic Love", apărut în luna mai 2012.

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013 (foto: Mihai Anghel / InfoMusic.ro)

Slash a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa "Anastasia". Melodia este inclusă pe albumul "Apocalyptic Love", apărut în luna mai 2012 iar ediția limitată a produsului conține albumul original cu două piese bonus, un disc cu opt piese acustice, 6 pene de chitară și un DVD cu înregistrarea concertului sold out susținut la Irving Plaza in New York. Recent Slash a susținut primul său concert la București. Citește pe Infomusic impresiile de la "cutremurul"  de două ore de la Sala Palatului.

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013 (Foto: Mihai Anghel / InfoMusic.ro)

"Apocalyptic Love" este cel de-al 2-lea CD din cariera solo a artistului și este distribuit prin intermediul propriei casei de discuri, Dik Hayd International (proprietatea artistului). Materialul este înregistrat alături de Myles Kennedy – voce, Brent Fitz – tobe și Todd Kerns – bass în timp ce Eric Valentine s-a ocupat de partea de producție.

Tot în 2012 artistul a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de Guns N’ Roses iar în luna octombrie a publicat o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a rocker-ului. Slash: An Intimate Potrait conține imagini care până acum nu au mai fost publicate, realizate de fotograful Robert Knight. De la capturi spontane, până la imagini amuzante, fotografiile reflectă o imagine mai intimă a lui Slash decât cea pe care o vedem pe scenă.

Cartea este presărată cu urări și anecdote ale unor mari chitariști. Ronnie Wood de la Rolling Stones care este bun prieten al lui Slash a scris un cuvânt-înainte, iar Joe Perry de la Aerosmith și-a așternut impresiile pe hârtie pentru a încropi prefața. Restul cărții este narată de Richard Bienstock, editor șef al revistei Guitar World și editor executiv al revistei Guitar Aficionado.

Slash - "Anastasia"

Citește mai multe despre Slash
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Prince, "Breakfast Can Wait" - AUDIO

Prince a venit cu nouă supriză muzicală, single-ul "Breakfast Can Wait". Piesa a apărut online împreuncă cu site-ul 3rd Eye...

Închide