Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Seducătoarea Lana Del Rey revine cu "Burning Desire" - VIDEOCLIP

Talentata solistă Lana Del Rey ne surprinde din nou cu videoclipul melodiei "Burning Desire". Aceasta este inclusă pe albumul lansat anul trecut "Born To Die - Paradise Edition".
Lana Del Ray - Burning Desire (cadru din videoclip)

Lana Del Ray - Burning Desire (cadru din videoclip)

Talentata solistă Lana Del Rey ne surprinde din nou cu videoclipul melodiei "Burning Desire". Aceasta este inclusă pe albumul lansat anul trecut "Born To Die - Paradise Edition", fiind o piesă compusă de Lana și Justin Parker, cel cu care aceasta a semnat și hiturile "Radio", "Born to Die" sau "Ride".

Lana Del Ray - Burning Desire (cadru din videoclip)

Lana Del Ray - Burning Desire (cadru din videoclip)

Elementul de noutate îl constituie faptul că solista și-a asociat numele cu marca de mașini Jaguar, mai precis este imaginea noului model F-TYPE. Astfel, clipul pare o prezentare a automobilului care va fi disponibil de anul viitor pentru cei interesați și cu dare de mână. Imaginile se derulează într-un ritm alert, unele cadre alb-negru ce se desfășoară în spatele cântăreței amintind de clipul “Video Games”. Melodia urmează să fie inclusă și pe coloana sonoră a unui scurt metraj realizat de Jaguar intitulat “Desire”, unde rolul principal îi va reveni lui Damian Lewis.

Vă lăsăm să vizionați "Burning Desire" și să vă lăsați purtați de magia cadrelor respective.

VIDEO: Lana Del Rey - Burning Desire

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrea Bocelli va avea invitați speciali pentru concertul din primăvară

Concertul Andrea Bocelli de pe 25 mai 2013 va fi întregit de 4 invitate speciale, alături de artist urcând pe...

Închide