Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Se pun în vânzare biletele pentru show-ul Distractis de la Sala Radio

Biletele pentru spectacolul Distractis Show – Nemuricii se vor pune în vânzare joi, 14 februarie, fiind disponibile la mai multe categorii de pret. Evenimentul va avea loc pe 31 martie la Sala Radio.

Publicat

pe

Biletele pentru spectacolul Distractis Show – Nemuricii se vor pune în vânzare joi, 14 februarie, fiind disponibile la mai multe categorii de pret, între 40 și 100 de lei. Show-ul reprezintă reîntoarcerea pe scena a celui mai cunoscut grup umoristic din România și va avea loc pe 31 martie, la Sala Radio din București, în cadrul unui eveniment organizat de Emagic.

Distractis Show - Nemuricii

Începând de joi, 14 februarie, fanii Distractis își vor putea achiziționa biletele pentru primul spectacol live al grupului umoristic, susținut în fața publicului după mai bine de un deceniu. Acestea vor fi disponibile pe www.MyTicket.ro, urmând să poată fi achiziționate și din magazinele de specialitate în perioada imediat următoare. Mai multe detalii despre prețurile biletelor și locurile în sală puteți afla din agendă.

Distractis Show – Nemuricii își propune sa readuca sketch-uri inteligente cât mai aproape de public, Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Cătălin Mireuță, Valentin Gora, Doru Pârcălabu și Silviu Petcu pregătind o mulțime de surprize pentru această mult așteptată reîntâlnire live cu fanii lor. Pe scena Sălii Radio vor urca și doi invitați speciali, respectiv Paula Chirila și Dan Rădulescu.

Paula Chirilă

Paula Chirilă

Actrița Paula Chirilă și-a început cariera la Iasi, odată cu absolvirea Facultății de Teatru. Treptat, Oradea, Satu Mare, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și în cele din urmă, București au devenit puncte de reper în drumul său profesional care însumează în prezent peste 40 de roluri interpretate în nenumărate producții de teatru, film și televiziune. Paula colaborează cu membrii Distractis încă din 2008, fiind astăzi una dintre cele mai cunoscute prezente feminine în rândul show-urilor autohtone de comedie.

„Îmi face o deosebită placere să mă alătur din nou membrilor Distractis, cu atât mai mult cu cât de această dată toate scenetele se vor întâmpla live, chiar în fața publicului. Atmosfera din sala de spectacol este fascinantă, reacțiile spectatorilor sunt reale, sincere, nefabricate. De aceea un astfel de proiect este ceea ce aproape fiecare actor de comedie își dorește să experimenteze măcar o dată în viață și mă bucur că am această șansă alături de dragii mei prieteni de la Distractis” a declarat Paula Chirilă.

Dan Rădulescu

Dan Rădulescu

Absolvent UNATC, Dan Rădulescu este unul dintre dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai noii generații de actori. Cu un CV impresionant ce cuprinde numeroase reprezentații la Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Nottara și colaborari cu Castel Film și Media Pro Pictures pentru mai multe producții cinematografice, tânărul actor a cochetat și cu televiziunea, în anul 2012 alăturându-se membrilor Distractis pentru mai multe show-uri televizate. Primăvara aceasta însă, colaborarea cu cel mai cunoscut grup umoristic va trece dincolo de micile ecrane, Dan Rădulescu urmând a fi prezent la Sala Radio în cadrul show-ului Distractis - Nemuricii.

Divertis - Ce S-A-Ntimplat în 5 ani (1996)

Comentează

Trending