Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Saxon a lansat clipul "Sacrifice" - VIDEOCLIP

După concertul susținut anul trecut la festivalul Tuborg Greenfest powered by Rock the City britanicii de la Saxon vor lansa cel de-al 20-lea album din carieră pe 1 martie. Discul poartă numele "Sacrifice" iar primul videoclip de promovare este pentru piesa de titlu și poate fi urmărit pe InfoMusic.
Saxon la Rock the City

După concertul susținut anul trecut la festivalul Tuborg Greenfest powered by Rock the City britanicii de la Saxon vor lansa cel de-al 20-lea album din carieră pe 1 martie. Discul poartă numele "Sacrifice" iar primul videoclip de promovare este pentru piesa de titlu și poate fi urmărit mai jos.

Saxon la Rock the City 2012

Saxon la Rock the City 2012

"Succesorul lui Call To Arms" a fost înregistrat în studioul LS Studios din Yorkshire, Marea Britanie și este mixat de producatorul Andy Sneap, cunoscut pentru colaborările cu formațiile Megadeth, Accept, Nevermore, Exodus sau Arch Enemy. Trupa a declarat că noul produs este o combinație între classic rock și heavy metal-ul pur.

Saxon a luat ființă în 1976 în Barnsley, Yorkshire și se numară printre trupele de calibru din NWOBHM care își mai continuă activitatea muzicală. De-a lungul carierei, formația a suferit foarte multe schimbări de componență, singurii membri constanți fiind solistul Biff Byford și chitaristul Paul Quinn. În cei peste 36 de ani de carieră Saxon a vândut peste 13 milioane de albume la nivel mondia și a influențat formații ca Metallica sau Megadeth.

Saxon - Sacrifice

Tracklist "Sacrifice"

 • Procession
 • Sacrifice
 • Made In Belfast
 • Warriors Of The Road
 • Guardians Of The Tomb
 • Stand Up And Fight
 • Walking The Steel
 • Night Of The Wolf
 • Wheels Of Terror
 • Standing In A Queue
 • Luck Of The Draw (on iTunes Only)

Citește mai multe despre Saxon
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera lansează noul album "Epizodia" în Silver Church

Alternosfera lansează albumul "Epizodia" în cadrul unui concert la Silver Church pe 14 martie. Biletele s-au pus deja în vânzare,...

Închide