Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Rod Stewart își amână turneul și lansează un nou album

Rod Stewart și-a amânat turneul din acestă primăvară pentru a termina lucrul la noul său album. Discul este programat spre lansare la începutul verii iar turneul va începe în luna octombrie 2013.
Rod Stewart

Rod Stewart

Turneul din această primăvară pe care Rod Stewart trebuia să-l înceapă alături de Steve Winwood a fost amânat pentru luna octombrie 2013. Motivul este noul album de studio, care se înscrie în genul rock, pe care artistul scoțian dorește să-l lanseze după aproape 20 de ani de pauză. Pentru noul album Rod Stewart a lucrat cu vechiul său prieten Jim Cregan, care a colaborat de-a lungul carieri cu Mike Batt, Cat Stevens, Katie Melua, Streetwalkers, etc. Discul este programat spre lansare la începutul acestei veri însă mai multe informații vor fi date publicitaății în scurt timp.

Rod Stewart

Rod Stewart (Foto: www.facebook.com)

În luna octombrie 2012 Rod Stewart a lansat un album, intitulat "Merry Christmas, Baby",  ce conține cântece tradiționale de sărbatori. Discul îi are ca invitați pe Michael Buble, Mary J. Blige, Cee-Lo Green, Trombone Shorty, Dave Koz și Chris Botti.

Născut pe 10 ianuarie 1945 la Londra, Rod Stewart și-a început cariera muzicală alături de formațiile Jeff Beck și The Faces pentru ca în 1969 să-și înceapă cariera solo. Printre cele mai cunoscute piese se numară "Da Ya Think I'm Sexy?", "Sailing", "Maggy May", "Baby Jane" și "All For Love". Rod Stewart a vândut peste 150 de milioane de discuri în întreaga lume, a fost nominalizat de 18 ori la premiile Grammy și a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, prima oară ca artist solo, a doua oară ca membru al trupei The Faces.

Solistul are o pasiune pentru mașinile sport și femeile frumoase, acesta fiind căsătorit de trei ori. Are opt copii din cinci relații, ultimul dintre ei, născut în luna februarie 2011, conceput cu top modelul Penny Lancaster Stewart.

Rod Stewart - "Rhythm Of My Heart"

Citește mai multe despre Rod Stewart
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă reprezentație A Vision of Mercury

Datorită interesului sporit al publicului şi cererii foarte mari de bilete, organizatorii anunţă programarea unei reprezentaţii suplimentare a show-ului A...

Închide